Innovation Award 2019..en de winnaar is…

Dit jaar reikte de organisatie een Innovatie Award uit voor het meest innovatieve product. De vakjury bestaande uit Ivo Ketelaar uitgever van InfraSite Network en de bezoekers waren het er unaniem over eens wie de Award moest gaan winnen.

 

“De jury heeft met veel interesse en plezier kennis genomen van de vele prachtige innovaties die de infra tonen in bijna zijn gehele diversiteit. Afwegingen en keuzes maken, zijn als bekend altijd lastig voor een jury. Zeker ook in dit geval. Hoe vergelijk en weeg je de vaak heel verschillende inzendingen. Dat heeft de jury in dit geval gedaan aan de hand van criteria als de innovativiteit van het product, de toekomstbestendigheid en de toepasbaarheid. Wat betekent de innovatie voor de markt die ermee werkt of gaat werken. Al is de jury erg enthousiast over alle inzendingen en verwacht dat deze allemaal op hun eigen manier hun plek in de markt zullen veroveren. De jury wenst alle inzenders dan ook veel succes toe en hoopt dat ze de ingeslagen weg van innoveren zullen blijven bewandelen”, aldus Ivo Ketelaar, uitgever Infrasite Network.

 

Dit jaar was BAM Infra de gelukkige prijswinnaar met het product “Doorgronden met een digitale bril”

Volgens de jury: “Deze innovatie combineert verschillende bronnen om een al decennia bestaand probleem voor de infra op te lossen; het inzichtelijk maken waar kabels en leidingen in de bodem liggen en onder meer graafschades voorkomen. De impact op het dagelijks werk in de infra is in potentie groot.”

 

Op nummer twee is Van Rens Mobiliteit geëindigd met Veilige Fietspaden. De derde plek ging naar GBN Groep met Circuton. 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top