Machinehallen voorzien in behoefte

In 2018 was op Infra Relatiedagen voor het eerst een machinehal ingericht. Inmiddels zijn bijna twee hallen nodig om alle exposanten uit de materieelsector een goede plek te kunnen aanbieden. Mede door dit succes werkt BouwMachines graag als partner samen met Easyfairs, dat Infra Relatiedagen organiseert.

Natuurlijk is 2020 voor de materieelsector vooral het jaar van de TKD. Maar Infra Relatiedagen heeft inmiddels ook een vaste plek veroverd in de agenda’s van veel leveranciers. Kijkend naar de deelnemerslijst van 2020, is te zien dat veel grote merken via een dealer of importeur zijn vertegenwoordigd.

Ook is het mooi om te zien dat Easyfairs jongeren bij Infra Relatiedagen betrekt. Veel bedrijven zitten te springen om personeel. Jonge mensen worden met open armen ontvangen. Het is daarom een goede zaak dat leerlingen en studenten van opleidingen op alle niveaus tijdens Infra Relatiedagen via een College Tour kennis kunnen maken met de exposanten. Bedrijven krijgen de kans om zich te presenteren. Wie weet waar dit in de toekomst toe kan leiden. Welk bedrijf laat zich op de beste, leukste of meest originele manier aan de jongeren zien? Ik ben benieuwd wie er werk van gaat maken.

Ik wens iedereen veel plezier en succes op Infra Relatiedagen 2020.

Boudewijn Warbroek,

Hoofdredacteur BouwMachines

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top