Toekomstdag, voor de werknemer van de toekomst

Neem de afslag naar de toekomst!

Gedurende de afgelopen editie hebben we voor het eerst een Toekomstdag georganiseerd, waarbij we scholen hebben uitgenodigd om kennis te maken met de bedrijven in de infra-sector.

Tijdens de Toekomstdag hebben studenten de collegetour bewandeld, waarbij ze langs acht verschillende exposanten kwamen. Deze exposanten hadden een educatief spelelement in hun stand en de route eindigde op het Toekomstplein. Hier stond een goodiebag klaar voor de studenten. Ook was hier ruimte voor spel en entertainment.
Zo verzorgde Volandis in samenwerking met Savantis een Pubquiz, waar onder meer thema’s als ‘veilig werken’ en ‘kijk vooruit’ centraal stonden.

Studenten waren zeer tevreden over deze leerzame dag!

“Je kunt er als student veel nieuwe ontwikkelingen tegen komen, hier leer je van en dit kun je meenemen. Daarnaast is het een makkelijke beurs om contacten te leggen voor bijvoorbeeld stages. Ook kom je erachter wat elk bedrijf doet. Tot slot is het informatief voor dingen die we op school missen, zoals de schijf van 17 met alle dingen waar je rekening mee moet houden. Ook heb ik contacten gelegd met mensen van bedrijven die wel een keer een praatje willen doen bij ons op school.” aldus een student van Hogeschool Windesheim”.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top