11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Voor samenwerking in de grond-, weg- en waterbouw

Op 11, 12 en 13 februari 2025 ontmoet de gehele industrie voor grond-, weg- en waterbouw elkaar op hét kennis- en netwerkevent van het jaar, Infra Relatiedagen! Klaar voor de 25ste editie van Infra Relatiedagen? Houd onze website en socials in de gaten en ontdek wat je allemaal kan verwachten!. 

Thema's Infra Relatiedagen

Ontmoet de branche

Je ontmoet in drie dagen ruim 325 exposanten uit de GWW sector. Het is hét netwerkmoment om bestaande zakenpartners en nieuwe relaties te ontmoeten.

Ook deze editie nodigen we studenten van harte uit, die een beroepsgerichte opleiding volgen om zich te oriënteren in de GWW sector.

Totaalplatform

Infra Relatiedagen is hét gevestigde moment waarop de gehele infrabranche in Noordoost-Nederland samenkomt. Dat maakt het praten over regionale projecten, uitdagingen en nieuwe oplossingen gemakkelijk en efficiënt. 

Doordat de zeven hallen zijn geclusterd per thema, kun je gericht jouw beursbezoek plannen.

Innovaties

Veel exposanten grijpen Infra Relatiedagen aan om nieuwe noviteiten en innovaties te presenteren. Na een bezoek aan de vakbeurs ben je weer op de hoogte van de nieuwste machines, producten en diensten en trends en ontwikkelingen binnen de grond-, weg- en waterbranche.

Kennis en inspiratie

Tijdens de kennissessies, workshops en demonstraties worden diverse relevante onderwerpen als duurzaamheid, verlaging van CO2-uitstoot en de toekomst van de Infra besproken.

Aftermovie 2024

Infra Relatiedagen 2024 was één groot succes.

Scroll naar top