Waarom bezoeken

Waarom bezoeken?

Infra Relatiedagen is hét netwerkplatform waar een infraondernemer in een gastvrije omgeving in contact komt met een compleet aanbod van ruim 360 exposanten uit de grond-, weg- en waterbouw. Dit is de gelegenheid om in een dag(deel) kennis te vergaren over de laatste ontwikkelingen in de branche en (nieuwe) producten, diensten en leveranciers te ontdekken. Daarnaast is dit het uitgelezen moment voor jou om in een informele setting (bestaande) relaties te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. 

Kortom, een bezoek aan Infra Relatiedagen geeft jouw netwerk een boost! 

Netwerken

Je ontmoet in drie dagen ruim 360 exposanten uit de GWW sector. Het is het netwerkmoment om bestaande zakenpartners en nieuwe relaties te ontmoeten.
Ook deze editie nodigen we studenten van harte uit, die een beroepsgerichte opleiding volgen om zich te oriënteren in de GWW sector.

Brede vertegenwoordiging branche​

De Infra Relatiedagen is een inspirerende vakbeurs dat breed is vertegenwoordigd door onder meer wegenbouw, aannemerij, waterbouw, machines en materieel.
Doordat de zeven hallen zijn geclusterd per segment, kun je gericht jouw beursbezoek plannen en in contact treden met jouw relaties en leveranciers.

Platform boordevol innovaties

Veel exposanten grijpen Infra Relatiedagen aan om nieuwe noviteiten te presenteren. Dit doen zij door het geven van demonstraties op de stand of door een lezing.
Indien het product onlangs is geïntroduceerd in de markt dan kan de exposant zich aanmelden voor de innovatie route. Je kunt tijdens jouw bezoek deze route bewandelen en kennis vergaren over de laatste ontwikkelingen.
Scroll naar top