Waarom bezoeken?

Waarom bezoeken?

Infra Relatiedagen is het unieke netwerkplatform in Nederland dat grond-, weg en waterbouw professionals samenbrengt op deze driedaagse vakbeurs.

Netwerken

U ontmoet in drie dagen ruim 350 exposanten uit de GWW sector. Het is het netwerkmoment om bestaande zakenpartners en nieuwe relaties te ontmoeten. Of maak kennis met uw toekomstige werkgever.
Ook deze editie nodigen we studenten van harte uit, die een beroepsgerichte opleiding volgen om zich te oriënteren in de GWW sector.

Brede vertegenwoordiging branche​

De Infra Relatiedagen is een inspirerende vakbeurs dat breed is vertegenwoordigd door onder meer wegenbouw, aannemerij, waterbouw, machines en materieel.
Doordat de zeven hallen zijn geclusterd per segment, kunt u gericht uw beursbezoek plannen en in contact treden met uw relaties.

Platform boordevol innovaties

Veel exposanten grijpen Infra Relatiedagen aan om nieuwe noviteiten te presenteren. Dit doen zij door het geven van demonstraties op de stand of door een lezing.
Indien het product onlangs is geïntroduceerd in de markt dan kan de exposant zich aanmelden voor de innovatie route, hiermee maakt de exposant tevens kans maakt op de innovatie award, die wordt uitgereikt aan het meest innovatieve product. U kunt tijdens uw bezoek deze route bewandelen en een stem uitbrengen op het meest innovatieve product.
Scroll naar top