Voor samenwerking in de grond-, weg- en waterbouw

Infra Relatiedagen heeft een nieuwe huisstijl gekregen, met fellere kleuren en meer dynamiek.

Hiermee sluit de huisstijl aan bij de ontwikkeling van het succesvolle event dat in 2023 bezoekersrecords brak. Van oorsprong staat netwerken centraal. Dat is nog steeds belangrijk, maar we hebben daar nieuwe componenten aan toegevoegd. Het presenteren van innovaties en het overdragen van kennis zijn zeker net zulke belangrijke componenten.

Nieuw is ook dat we leverancier, aannemer en opdrachtgever als onze natuurlijke bezoekersdoelgroepen zien. Dit heeft alles te maken met de complexiteit van de infra-opgaven.

Thema's Infra Relatiedagen

Ontmoet de branche

Je ontmoet in drie dagen ruim 325 exposanten uit de GWW sector. Het is hét netwerkmoment om bestaande zakenpartners en nieuwe relaties te ontmoeten.

Ook deze editie nodigen we studenten van harte uit, die een beroepsgerichte opleiding volgen om zich te oriënteren in de GWW sector.

Totaalplatvorm

Infra Relatiedagen is hét gevestigde moment waarop de gehele infrabranche in Noordoost-Nederland samenkomt. Dat maakt het praten over regionale projecten, uitdagingen en nieuwe oplossingen gemakkelijk en efficiënt. 

Doordat de zeven hallen zijn geclusterd per thema, kun je gericht jouw beursbezoek plannen.

Innovaties

Veel exposanten grijpen Infra Relatiedagen aan om nieuwe noviteiten en innovaties te presenteren. Na een bezoek aan de vakbeurs ben je weer op de hoogte van de nieuwste machines, producten en diensten en trends en ontwikkelingen binnen de grond-, weg- en waterbranche.

Kennis en inspiratie

Tijdens de kennissessies, workshops en demonstraties worden diverse relevante onderwerpen als duurzaamheid, verlaging van CO2-uitstoot en de toekomst van de Infra besproken.

Aftermovie 2023

Infra Relatiedagen 2023 was één groot succes.

Scroll naar top