Ahlmann Nederland bv

Over ons

Ahlmann Nederland is een 100% zelfstandig familiebedrijf uit Ammerzoden. Een daadkrachtige en dynamische onderneming met ruim 45 jaar ervaring in het leveren, onderhouden en repareren van machines voor de moderne aannemerij en straatmakerij, voor loonbedrijven en in de industrie.

Ahlmann Nederland is sinds 1974 exclusief importeur voor Nederland en België van de unieke Ahlmann zwenkladers. Het Ahlmann-programma is in de loop der jaren uitgebreid en beslaat nu naast de bekende zwenkladers ook telezwenkladers, knikladers, frontladers en telefrontladers, en een ruime, veelzijdige sortering uitrustingsstukken. Een van de onderscheidende producten uit die sortering is de 3-in-1-leveller.

Sinds 2001 is Ahlmann ook importeur van de Franse Mecalac, bekend van de multifunctionele grondverzetmachines: de uitkomst voor graven, laden, heffen, hijsen, maaien, klepelen, etc.

Gemarkeerd product

Ahlmann Zwenkladers

De zwenkende Ahlmannen zijn de meest succesvolle machines uit het leveringsprogramma. Het unieke aan de Ahlmann zwenkladers is dat zij hun last van voorzijde naar zijkant kunnen verplaatsen. De shovelarm kan 90° naar links en 90° naar rechts te bewegen. De meeste zwenkladers tillen gezwenkt zelfs meer dan frontaal.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top