Altrad Fort BV

Over ons

Naast dat Altrad Fort kruiwagens produceert en levert voor zowel de professionele als de doe-het-zelf-markt, leveren wij ook kleine bouwmachines, trilplaten, betonmolens, bouwmaterieel en diverse gereedschappen voor beide markten. Onze kernpunten zijn: betaalbaar, kwaliteit, klantgerichtheid, betrouwbaarheid en een breed assortiment met sterke merken, waarmee wij ons in de markt onderscheiden.

Altrad Fort ontwikkelt, produceert en verkoopt vanuit Tiel, waarbij wij door heel Nederland aan dealers, wederverkopers en verhuurbedrijven onze producten aanbieden. Voor elk kaliber hebben wij de juiste machine, waarbij wij ons ook op ergonomie, duurzaamheid en groen werken richten. Bekijk ons assortiment op www.altradfort.nl en neem contact op voor meer informatie of het aanvragen van een demo.

Gemarkeerd product

Minidumper BMD 300

De BMD 300 is een minidumper met vierwielaandrijving en meelopende bediener, speciaal ontwikkeld voor snel kunnen laden en vervoeren en een nog grotere flexibiliteit en hanteerbaarheid. Deze machine kan allerlei ladingen verplaatsen op alle mogelijke terreinen voor verschillende groenvoorzienings- en landbouwwerkzaamheden. VOORDELEN kan op hellingen tot 38º klimmen vierwielaandrijving en intrekbaar middenwiel voor onderhoud bodem beschermplaat om schade door stenen te voorkomen versnellingsbak met 4 voorwaartse versnellingen Onderdelen voor onderhoud snel verkrijgbaar

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top