Bouwinfosys BV

Over ons

BouwInfosys is een softwarehuis met diepgewortelde kennis & ervaring in de bouw-, infra- en installatiebranche. Vanuit ons kantoor in Helvoirt ontwikkelen, verkopen en ondersteunen wij sinds 2003 gespecialiseerde software.

Dagelijks werken vele duizenden gebruikers met onze innovatieve software. Daarmee is BouwInfosys één van de snelst groeiende softwarehuizen in Nederland met gespecialiseerde software voor de bouw-, infra- en installatiebranche.

Onze software biedt u per pakket één oplossing voor uw gehele bedrijf. Alle kantoorfuncties, inclusief de financiële administratie, worden met deze, volledig op Windows gebaseerde pakketten, ondersteund. Uitgangspunt van BouwInfosys is dat er maar op één manier naar software gekeken kan worden: software is gereedschap!

Onze software is daarmee het allerbeste gereedschap voor uw bedrijf. Dankzij de geïntegreerde oplossing kunnen alle afdelingen in uw bedrijf en externe partners onderling gegevens uitwisselen.

BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. Bij ons heeft u de keuze uit InfraOffice en InfraWorks.

Gemarkeerd product

InfraWorks

InfraWorks is een software oplossing ter ondersteuning van alle logistieke, administratieve en organisatorische processen binnen uw bedrijf. Het is op dit moment de meest uitgebreide ERP oplossing op de markt (waarbij alle functionaliteit geïntegreerd in het systeem zit!). InfraWorks kenmerkt zich als een flexibel pakket dat voldoet aan de modernste eisen. Grijs- zowel als Groengerichte organisaties, zoals die beiden in de branche aanwezig zijn krijgen met InfraWorks een stuk gereedschap in handen, dat volledige grip geeft op alle bedrijfsprocessen. De gebruikersinterface voor de medewerkers op kantoor kent een uniek dashboard als startscherm. Dit dashboard wordt gebruikt om de medewerker beter inzicht te geven in de werkzaamheden. Een selectie van de functionaliteit: – Relatiebeheer (CRM) – E-mail & agendabeheer – Calculatie (RAW en niet RAW) incl inlezen RSX, NSX, ZSX etc – Besteksadministratie (RAW) – Project- & werkorderadministratie – Meer- & minderwerk – Projectplanning en dagplanning – Prijsaanvragen – Inkoop – Voorraad & magazijn – Materieelbeheer – Financiële administratie – Liquiditeitsprognose over administraties heen – Workflow voor oa fiatteren inkoopfacturen en weekstaten – Facturatie – Tijdregistratie – HRM – CO-2 ladder registratie op projectniveau – Messageservice 2.4 en 3.1 ondersteuning – AVG module met verwerkingsregister en registratie datalekken – Afvalstromen – Koppeling weegbrug – Bouwstoffen transport – Depotbeheer met partijenregistratie – Wegen op de tablet – Integratie met EBA – Mobiele werkbon – Klantportaal – Intranet – InfraOffice is zeer geschikt voor bedrijven met 1 tot 12 werkplekken – InfraWorks is geschikt voor bedrijven met 8 tot 150 (of meer) werkplekken De overlap in het aantal werkplekken heeft te maken met gewenste functionaliteit of specifieke bedrijfsprocessen die in de ene of andere applicatie beter worden ondersteund. Aan de hand van een paar vragen kunnen wij u op weg helpen in deze keuze.

Lees verder »

Vacatures

Lian3

Softwareontwikkelaar

Je hebt minimaal HBO werk en denk niveau en bent vooral leergierig en geduldig om kennis op te doen. Ervaring is niet nodig. Wij vinden het belangrijker dat je affiniteit hebt met programmeren en ontwikkelen van (ERP) software. Ook de branches bouw, infra en installatie spreken je aan. Samenwerken past goed bij jou en je vindt het leuk om in een team oplossingen voor onze klanten te creëren. Daarnaast vind je het fijn om zelfstandig te werken en heb je de vrijheid om jouw eigen agenda te bepalen.

Lees verder »
Foto-3.2

ERP Consultant

Jouw sterke communicatieve vaardigheden komen in deze baan van pas, want het trainen van klanten is een belangrijk onderdeel van jouw baan. Verder heb je minimaal HBO werk en denk niveau en ben je erg gemotiveerd om kennis over onze software op te doen. Wij vragen om affiniteit met bedrijfsprocessen of ervaring in de bouw, infra en installatiebranche in combinatie met de IT-sector. Ervaring is geen vereiste, in de praktijk krijg je alle hulp en tijd aangeboden die er nodig is om de ERP software te leren kennen.

Lees verder »
Bas-2

ERP Support Consultant

Klaar staan voor andere zit in je DNA. Je helpt immers heel de dag klanten en collega’s om weer verder te kunnen met hun werk. Verder heb je minimaal een HBO werk en denk niveau en ben je erg gemotiveerd om kennis over onze software en de bedrijfsprocessen van onze klanten op te doen. Wij begeleiden je hierin en geven je er de tijd voor.

Wij vinden affiniteit met bedrijfsprocessen, in de bouw, infra en installatiebranche in combinatie met de IT-sector, een pre. Ervaring is geen vereiste, in de praktijk krijg je alle hulp en tijd aangeboden die er nodig is om de ERP software te leren kennen.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top