De Beijer Bouwgrondstoffen BV

Over ons

TOONAANGEVEND IN PRODUCTIE, HANDEL EN LOGISTIEK VAN BOUWGRONDSTOFFEN
De Beijer Groep BV, gevestigd in Dodewaard, levert al meer dan zestig jaar een breed assortiment grondstoffen voor de weg- en waterbouw, de betonindustrie, de recreatiemarkt, de park- en landschapsarchitectuur en de grof keramische industrie. Het bedrijf werkt daarbij nauw samen met de andere dochterondernemingen van de Beijer Groep BV, waaronder eigen productiebedrijven, scheepstransport, op- en overslag locaties in Nederland en Duitsland en transport per as. Door de intensieve samenwerking met andere ondernemingen binnen de groep kunnen we efficiënt leveren. Onze klanten krijgen van ons een totaalpakket van advisering bij de keuze en toepassing van grondstoffen tot aan de tijdige levering op plaats van bestemming.

De Beijer Groep BV bestaat uit een aantal zelfstandige Nederlandse en Duitse bedrijven die al ruim 60 jaar zijn gespecialiseerd in de productie, handel en logistieke afhandeling van grondstoffen. Een modern wagenpark en eigen binnenvaartschepen staan garant voor een optimale logistieke dienstverlening. Deze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot de levering van grondstoffen. We zijn ook actief in op- en overslag van grondstoffen binnen Nederland en Duitsland.

Gemarkeerd product

Graustabiel in 4 kleuren!

Halfverhardingen zorgen voor een natuurlijke uitstraling en zijn een financieel aantrekkelijk en milieuvriendelijk alternatief voor asfalt of bestrating. Ze verbeteren niet alleen de toegankelijkheid van uw locatie, maar verlagen ook uw onderhoudskosten. Graustabiel® is een halfverharding met bijzondere eigenschappen op het gebied van draagvermogen en erosiebestendigheid. Daarnaast is Graustabiel® verkrijgbaar in diverse kleuren.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top