De Groene Aggregaat & The Green Generators

Over ons

In een tijd waar milieubelasting steeds belangrijker wordt, is de ondenkbaar nog vervuilende, conventionele aggregaten te gebruiken. De Groene Aggregaat biedt daarom een hybride oplossing, waarin brandstof en zonnekracht samenkomen om CO2-uitstoot te reduceren. Onze hybride aggregaat is zo besparend dat er een CO2 reductie van meer dan 90% haalbaar is!

Dit alles door het significant mindere brandstofverbruik, waardoor niet alleen het milieu, maar ook nog de portemonnee bespaard blijft.
Op de Infra relatiedagen informeren onze collega’s u over de nieuwste ontwikkelingen zoals De Groene Batterij en De Groene Keet.
Vanuit Maru kunnen wij, als kenniscentrum, met u de combinatie van onze oplossingen een totaal pakket bieden voor uw gehele stroombehoefte op uw bouw/infra project.

Gemarkeerd product

De Groene Keet

Met trots kunnen we u melden dat we nu ook een duurzame schaft / kantoor keet (zowel mobiel als vast) in het assortiment hebben genaamd De Groene Keet. De Groene Keet maakt deel uit van de totaal oplossing met De Groene Aggregaat en De Groene Batterij en zorgt voor een slimme duurzame stroomvoorziening op uw project. De combinatie maakt het mogelijk nog minder fossiele brandstoffen te gebruiken en meer uit zonnepanelen en opslag van energie. Het gehele systeem is via onze Fleet management (online systeem) uit te lezen. Maak uw Bouwplaats, infrawerk of Event ook slim en kies voor een Groene Keet.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top