De Landmeetdienst BV

Over ons

De Landmeetdienst B.V. is een particulier bedrijf dat is opgericht in 1986. We hebben een breed klantenbestand waarin nagenoeg alle overheden, aannemerij en vak gerelateerde bedrijfstakken vertegenwoordigd zijn. Met goed opgeleid en ervaren personeel staan wij klaar voor elke landmeetkundige uitdaging.
Met 12 ploegen in de buitendienst en 6 mensen in de binnendienst werken we dagelijks aan infrastructurele projecten. Met behulp van een Tachymeter, GPS en Scanner kunnen de ploegen geheel zelfstandig uitzetten of metingen verrichten.
Of het nu een groot of klein werk betreft; duidelijke projectbegeleiding en korte rechtstreekse lijnen met de opdrachtgever zijn van belang bij het afleveren van een goed product. Dit, tezamen met onze flexibiliteit, vormen de belangrijkste elementen van de bedrijfsstructuur van De Landmeetdienst.
U heeft vast wel eens één van onze gele auto’s gezien.
Op het gebied van de Geodesie en Landmeetkunde staan de ontwikkelingen niet stil. Er gaat veel high tech apparatuur en software mee gemoeid. Onze Robotplotter (voor spuiten van belijning op asfalt) en GIS afdeling zijn hier mooie voorbeelden van. Desondanks vormt het klassieke landmeten en uitzetten nog steeds de basis voor kwaliteit. Hiermee hebben we onze visie en beleid voor een goede toekomst in het vizier.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top