Distrimex Pompen & Service B.V.

Over ons

Distrimex Pompen & Service is reeds tientallen jaren toonaangevend partner op het gebied van pompen en actief in heel Nederland. U bent bij ons welkom voor deskundig pompadvies, topmerken in elk pompprincipe, professionele plaatsing van pompen, regulier onderhoud van pompen, een breed onderdelenprogramma en een alerte 24-uurs storingservice.

Onze professionals werken in gespecialiseerde divisies voor de weg- en waterbouw, industrie, de agrarische sector en de scheepsbouw. Zo zijn we bij uitstek thuis in de vraagstukken die spelen in uw vakgebied. Op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide pompenkennis adviseren we dan ook ingenieurs, installateurs, technische diensten en eindgebruikers over de inzet van de juiste pompen.

Omdat we alle pompprincipes leveren, geven we altijd onafhankelijk advies op basis van de te verpompen media en uw wensen. Met oog voor bedrijfszekerheid, een lange levensduur en een hoog rendement. Bovendien zorgen we in onze eigen trainingscentra voor praktische kennisoverdracht aan de uiteindelijke gebruikers van de pomp.

Gemarkeerd product

Tsurumi bouwpompen

Distrimex Pompen & Service is al ruim 40 jaar alleenvertegenwoordiger van de pompen van Tsurumi in Nederland. Door deze lange en nauwe samenwerking bent u verzekerd van het beste advies in de pompselectie. Bij zeer zware toepassingen is een Tsurumi bouwdompelpomp vaak als enige pomp economisch rendabel inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verpompen van modder of bentoniet. Uit de praktijk is gebleken dat een Tsurumi-gebruiker niet snel meer overstapt naar een andere pomp. Niet voor niets is Tsurumi de grootste bouwpompenproducent ter wereld. Deze schaalgrootte resulteert in een unieke prijs-kwaliteit verhouding. Unieke kenmerken van Tsurumi • Voor zeer zware toepassingen. • Aantoonbaar lange levensduur. • Duurzaam en milieubewust. • Grootste producent van dompelpompen ter wereld.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top