ELSCOLAB

Over ons

ELSCOLAB, uw partner voor innovatieve en duurzame oplossingen.

Elscolab is een distributeur van meet-, regel- en laboratorium apparatuur, en meer nog: uw partner voor een betrouwbare continuïteit van uw metingen, processen en applicaties.

Naast het juiste materiaal bieden wij ook de juiste kennis aan. Uw toepassingen blijven draaien door onze ondersteuning en opleiding tijdens implementatie, onderhoud en training.

De afdeling ‘Water en Milieu’ staat voor een compleet gamma ‘milieumetingen’, zowel voor industriële installaties als voor waters gaande van riolen, beken, kanalen tot mariene toepassingen. Naast analysers voor COD, TOC, nitraat, ammonium, fosfaat, zwevende stof, zuurstof, pH, … , bieden we u eveneens robuuste draagbare veldmeters, monsternametoestellen, debiet- en stroommeters voor oppervlaktewater. Elscolab heeft ook uitgebreide ervaring met totaaloplossingen voor watermonitoring: voeding via zonnepanelen, GPRS communicatie, datalogging, installatie… .

Verder zorgt de afdeling ‘Kleur, Uitzicht & Design Tools’ voor totaaloplossingen voor de evaluatie van kleur- en glansmeting. Ook het testen van de weg- en verkeerssignalisatie op retroreflectie, dag- en nachtzichtbaarheid, etc. volgens de DIN, EN of ASTM standaarden is vertegenwoordigd in deze oplossingen.

Gemarkeerd product

Draagbaar gekoeld monsternametoestel Avalanche.

De Avalanche® Sampler biedt geavanceerde controle, data logging, en communicatiemogelijkheden in combinatie met koeling. Het energiebesparende koelsysteem blijft stand-by tot de eerste stalen worden genomen en schakelt dan de koeling aan. Het hart van de avalanche wordt gevormd door de 6712 Isco controller. Zo kunt u verschillende programma’s selecteren om de meest geschikte routine te kiezen voor uw toepassing: bijvoorbeeld pauzeren-en-hervatten voor stroommeting bij periodieke lozingen; monstername op regelmatige of willekeurige tijdsintervallen, op basis van doorstroming, bij events en schommelingen.

Lees verder »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top