Eurogate International BV

Over ons

EuroGate International is een onafhankelijke verkooporganisatie met productverkoop voor onder meer infra- en bouw gerelateerde bedrijven. Daarnaast is EuroGate International distributeur in Europa van onder andere de merken Fuel Proof, Rhino Tool, General Equipment en Postmaster.

Als onafhankelijke verkooporganisatie werkt EuroGate International samen met ervaren Europese distributiepartners om een optimale levering aan zijn klanten in Europa en andere regio’s te garanderen. EuroGate International is opgericht door Pieter Jansen die zijn activiteiten bestuurd vanuit de Nederlandse regio Overijssel. Het centrale magazijn bevindt zich in Dedemsvaart. “Onze ruime opslagcapaciteit is zo verdeeld, zowel in Nederland als in andere Europese regio’s dat we altijd snel en effectief kunnen leveren”, legt Pieter Jansen de strategische ligging uit. Naast de medewerkers op het hoofdkantoor heeft EuroGate International een team van onafhankelijke verkoopvertegenwoordigers, dealers en inkooporganisaties in de meeste Europese landen.

Het assortiment is perfect afgestemd op de behoefte van infra- en bouw gerelateerde bedrijven en instellingen. Zo heeft EuroGate International de grootst uiteenlopende voorraad PALEN- EN HARINGRAMMERS, GRONDBOORMACHINES, MOBIELE WATERTANKS en BRANDSTOFTANKS van de Benelux.

Binnen onze categorieën hebben we een brede range aan artikelen, die varieert van eenvoudig tot specialistisch gereedschap. Met welke vraag u ook bij ons komt: we hebben altijd een passende oplossing.”

De expertise van EuroGate International beperkt zich niet alleen tot de machines zelf, maar ook en juist tot de werkzaamheden die ermee worden verricht. “Er komt steeds meer aandacht voor de bodemgesteldheid en omgeving. Een goede zaak, maar dat heeft wel zijn weerslag op het gebruik van gereedschap. Een voorbeeld: onlangs hadden we een klant die bezig was met het renoveren van een pand in hartje Utrecht. Hij kwam erachter dat je met een standaard grondboormachine meer kwaad dan goed doet in een historisch gebouw, en was op zoek naar een alternatief. Dat werd een verticale hydraulische boormachine, die met zijn variabele rotatie relatief weinig trilling doorgeeft in het oppervlak. Daar was hij met een dealer nooit opgekomen; dealers weten over het algemeen een beetje van veel producten. Een specialist kent de mogelijkheden van zijn assortiment door en door en heeft voor elke klus een maatwerk toepassing.”

EuroGate International werkt zonder dealerpunten; producten worden rechtstreeks bij het bedrijf afgenomen. “Alleen op deze manier weten we zeker dat de klant precies datgene krijgt waar hij om vraagt.”

Het assortiment van EuroGate International wordt voortdurend uitgebreid en geoptimaliseerd. Van handmatig eenmansgereedschap tot groot gereedschap dat op uw grondverzetmachine gemonteerd kan worden.

Gemarkeerd product

Brandstoftanks FuelProof

EuroGate International biedt een zeer uitgebreid scala aan brandstoftanks van het hoogwaardige Britse merk FuelProof. De producten van FuelProof staan bekend om hun hoge mate van veiligheid, lange levensduur, grote gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Alle brandstoftanks zijn UN/ADR gekeurd en volledig van dubbelwandig staal.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top