Geodirect B.V.

Over ons

Geodirect helpt bedrijven en organisaties binnen de Grond- Weg -en Waterbouw bij het optimaliseren en verduurzamen van werkprocessen, waarbij plaatsbepaling en geo-informatie een rol spelen.

Ons gedreven team bestaat uit vakspecialisten met een passie voor positioneringstechnologie, die op basis van ruime praktijkervaring begrijpen hoe we onze klanten écht verder helpen. Wij trainen en ondersteunen de gebruikers om optimaal te kunnen werken met de gebruiksvriendelijke oplossingen die wij leveren, zoals landmeetkundige inwinningsapparatuur en software voor digitaal inmeten en het verwerken, visualiseren en delen van geo-informatie.
We werken intensief samen met onze relaties om nieuwe, werkbare oplossingen te ontwikkelen die grensverleggend zijn binnen de Grond- Weg en Waterbouw en zorgen voor meer innovatie, betere concurrentieposities, verhoogde efficiëntie en kostenreducties.

Gemarkeerd product

DRONE SOLUTIONS

Onze drones zijn specifiek inzetbaar voor dronemapping toepassingen op basis van luchtfotogrammetrie. Op basis van de opgedane ervaringen in de afgelopen jaren hebben we een selectie gemaakt van de beste UAV´s die voor dit doel geschikt zijn. In deze selectie treft u de populaire Phantom 4 RTK quadcopter van DJI voor kleinschalige inwinning, de volledig op uw wensen af te stemmen Solid Drone en voor de hoogste nauwkeurigheid de WingtraOne VTOL drone, welke ook geschikt is voor grootschalige inwinning. Naast de beste drones leveren wij een breed assortiment aan GNSS ontvangers, GIS systemen, robuuste tablets en dronemapping software voor iedere denkbare toepassing. Ondersteuning door onze Servicedesk is uiteraard altijd kosteloos inbegrepen.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top