GreenMax

Over ons

GreenMax levert een totaalpakket aan producten specifiek voor de inrichting van het plantvak en de bescherming van de infrastructuur in onze stedelijke omgeving. Daarbij leveren we aanverwante artikelen voor de inrichting van het stedelijk interieur.

Innovatie en besparingen
Er is steeds meer behoefte aan een totale inrichting van de groeiplaats met innovatieve producten, waarbij kennis, tijd- en geldbesparingen en het gemak bij het realiseren van projecten een grote rol spelen. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op dit vakgebied kunnen wij u bovendien van een deskundig advies voorzien.

Infrastructuur i.c.m. groen
Onze producten helpen bomen te overleven in onze toenemend verstedelijkte wereld van beton, bestrating en gebouwen. Maar ook helpen onze producten de infrastructuur en bomen tegen elkaar te beschermen. Zij zijn ontworpen met de doelstelling om de levensvatbaarheid van stedelijke landschapsgebieden te verhogen. We verliezen hierbij de vraag naar een goede infrastructuur in combinatie met meer groen in onze stedelijke omgeving nooit uit het oog.

Er zijn veel economische voordelen verbonden aan een langere levensduur van bomen en de aanleg van een groter, gezonder stedelijk bosgebied. Naast de economische voordelen, is ook de betere levenskwaliteit door bomen en landschapsgebieden in onze steden van groot belang.

Gemarkeerd product

RatControl

De RatControl is een ratten-/muizenval, welke is verwerkt in boom- en/of afvalbakken en hierdoor onzichtbaar. Met een GPRS-systeem wordt u op afstand geïnformeerd wanneer er een rat of muis is gevangen. De val kan ingebouwd worden in bestaande omgevingen, zonder dat deze opvalt. De module is zo ontworpen dat niemand merkt dat er ongedierte wordt bestreden. Er zijn verschillende ontwerpen van de module verkrijgbaar, die aangepast kunnen worden aan de omgeving en aan uw behoeftes. De module is heel eenvoudig te monteren, leeg te maken en te inspecteren. Daarnaast is de module robuust en beveiligd tegen diefstal en vandalisme. De module wordt geleverd met een intelligente rattenval. Deze RatControl is de eerste val die online exact registreert of er een ‘vangst’ is – of niet. Dit voorkomt onnodig op en neer rijden om de val te controleren en optimaliseert daardoor de werkdag. Deze rattenval kan zowel binnen als buiten, onder alle weersomstandigheden, gebruikt worden. Het grote voordeel is dat u op afstand in de gaten kunt houden of er een vangst is. Het gebruiksvriendelijke online portal kan worden gebruikt op een laptop, tablet of smartphone. Het portal biedt volledige controle, onder andere door middel van een rapportmodule en alarmmelding. Ongeacht het aantal vallen. De RatControl werkt op batterijen en heeft onder normale omstandigheden een levensduur van 3 jaar. De batterijen kunnen eenvoudig vervangen worden. Eigenschappen – In boom- en afvalbakken verwerkt en dus onzichtbaar – Met GPRS-systeem, om op afstand geïnformeerd te worden als er een rat is gevangen – Thermisch verzinkt staal 2 mm, dus bestand tegen alle weersomstandigheden en gemakkelijk te onderhouden – Geleverd in verschillende uitvoeringen en aangepast aan uw behoeftes – Eenvoudig te installeren, legen en inspecteren – Werkt met nieuwe en bestaande afval- en boombakken – Werkt op vervangbare batterijen met een gemiddelde levensduur van 3 jaar

Lees verder »

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top