Joosten Kunststoffen BV

Over ons

Als toeleverancier voor de GWW-sector, groenbedrijf en (semi-)overheid bieden wij innovatieve en duurzame kunststof totaaloplossingen voor uitdagingen op het gebied van infratechniek, watermanagement en groenconcepten.

Onze kracht; het combineren van producten en materialen uit ons uiteenlopende assortiment dat bestaat uit folie, geotextiel, geogrids, complete kunststof leidingsystemen, kunststof (half)fabricaten, drainagesystemen, vijver- en tuinbenodigdheden, EPS constructies en producten voor groeiplaatsverbetering. Hierdoor komen wij vaak tot verrassende en economisch voordelige oplossingen voor veel voorkomende uitdagingen op het gebied van o.a. grondwapening, funderingen, afwatering- en infiltratiesystemen en groen in de stad.

Naast onze eigen Product Specialisten hebben wij de beschikking over de ingenieurs en geotechnici van de fabrikanten waarmee wij samenwerken aan Nederlands grootste bouwkundige projecten. Deze bundeling van ervaring, productkennis en wetenschappelijke kennis stelt ons in staat tot de beste maatwerkoplossing te komen voor de meest complexe Design & Construct uitdagingen.

Gemarkeerd product

GreenBlue Urban Arborsysteem

Ruimte in steden is kostbaar en beperkt; hier moet innovatief mee worden omgegaan. Door bestrating, verdichting van de grond, slechte beluchting en tekort aan water is het niet eenvoudig bomen te laten groeien in een stedelijke omgeving. Met GreenBlue Urban biedt Joosten Kunststoffen duurzame systemen voor een optimale groeiplaats. Een civiele aannemer is op zoek naar manieren om een zo stabiel mogelijke ondergrond te creëren, terwijl de groenspecialist groeiruimte voor bomen belangrijk vindt. Wanneer bomen zijn voorgeschreven is het dan ook van belang dat de civiele aannemer en groenspecialist in een vroeg stadium in overleg treden om de mogelijkheden te bespreken en tot een voor beide optimale oplossing te komen. Met het GreenBlue Urban concept brengt Joosten Kunststoffen beide werelden bij elkaar. Door gebruik te maken van de producten uit dit programma, waarvan Joosten exclusief dealer voor Nederland en België is, is het mogelijk een duurzame constructie te creëren die aan de eisen van beide partijen voldoet. Joosten Kunststoffen informeert en stimuleert overheden, organisaties en bedrijven die zich professioneel bezighouden met de planning en ontwikkeling van het stedelijk gebied, hoe groen op de juiste manier toe te passen. Hierdoor wordt een maximaal rendement op uw groeninvestering behaald en draagt het bij tot een snelle en gezonde groei.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top