Joosten Kunststoffen BV

Over ons

Joosten Kunststoffen
Als toeleverancier voor de GWW-sector, groenbedrijf en (semi-)overheid bieden wij innovatieve en duurzame kunststof totaaloplossingen voor uitdagingen op het gebied van infratechniek, watermanagement en groenconcepten.
Onze kracht; het combineren van producten uit ons uiteenlopende assortiment dat bestaat uit folie, geotextiel, geogrids, complete kunststof leidingsystemen, kunststof (half)fabricaten, drainagesystemen, vijver- en tuinbenodigdheden, EPS constructies en producten voor groeiplaatsverbetering. Hierdoor komen wij vaak tot verrassende en economisch voordelige oplossingen voor veel voorkomende uitdagingen op het gebied van o.a. grondwapening, funderingen, afwatering- en infiltratiesystemen en groen in de stad.

Naast onze eigen Product Specialisten hebben wij de beschikking over de ingenieurs en geotechnici van de fabrikanten waarmee wij samenwerken aan Nederlands grootste bouwkundige projecten. Deze bundeling van ervaring, productkennis en wetenschappelijke kennis stelt ons in staat tot de beste maatwerkoplossing te komen voor de meest complexe Design & Construct uitdagingen.

Joosten Concepts
Joosten Concepts is de partner die al in het voortraject met de aannemer in gesprek gaat en samen met de aannemer het D&C bestek, UAV-GC werk of andere besteksvorm analyseert.

Joosten Concepts is een samenwerkingsverband tussen Joosten Kunststoffen en verschillende producenten, ingenieurs en aannemers. Geologics of Kwast Consult is verantwoordelijk voor het ontwerp. Joosten Kunststoffen levert alle materialen voor het project, met producenten TenCate Geosynthetics en Tensar als belangrijkste partners voor gewapende grondconstructies. Molhoek-CCT, Schanskorven Montage en Van Etten brengen de constructies aan. Vrijenban produceert de elementen voor de betonnen facings. Gebroeders Jansen is gespecialiseerd in het aanbrengen van asfaltwapening. Hiermee is voor elke bouwmethode en projectfase de benodigde expertise in huis.

De grote kracht van onze samenwerking: OLA – Ontwerpen, Leveren en Aanbrengen -. Joosten Concepts levert niet alleen materiaal, maar neemt het hele traject van ontwerp tot aanbrengen op zich en de aannemer wordt compleet ontzorgd door onze ervaren projectleiders.

De belangrijkste concepten: gewapende grondconstructies met groene, schanskorf of beton facing, paalmatrassystemen, EPS constructies en asfaltwapening. Maar wij gaan ook andere geo- en infratechnische uitdagingen niet uit de weg.

Gemarkeerd product

FOLIE

Joosten Kunststoffen is dé specialist op het gebied van kunststof folie voor toepassingen en verwerking in de grond-, weg-, en waterbouw en groensector. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over toepassingsmogelijkheden. Wij hebben de juiste folie van de hoge kwaliteit die uw project verdient. De meest voorkomende toepassingen van folies zijn afdekking en afdichting ter bescherming van het milieu. Maar ook in grote infra structuurprojecten, de bouw en op daken zorgen onze folies voor een optimale jarenlange betrouwbare prestatie. Elk type folie kent zijn specifieke toepassing. Folie is verkrijgbaar in verschillende typen materiaal, diktes en rolafmetingen. Joosten Kunststoffen levert onder andere LDPE, HDPE, EPDM, PVC, PP, en Bentoniet. Wij adviseren u graag over het type folie dat het beste geschikt is voor uw toepassing.

Lees verder »

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top