MPG BV & MobiBulk Mengtechniek

Over ons

MPG is zo’n 10 jaar geleden begonnen aan het bouwen van een groot silopark. Nadat dit silopark enkele jaren heeft gediend als overslagstation, werd deze uitgebreid met een menginstallatie. Door het toevoegen van een menginstallatie aan het silopark was het mogelijk voor MPG om producten zelf te gaan ontwikkelen en produceren. Met cement als hoofdcomponent werden verschillende producten voor de infra en ruwbouw in de markt gezet en waar
nodig mobiele silo’s meegeleverd om wachttijden op de bouw te verkleinen. Deze mobiele silo’s staan tevens door heel Nederland verspreid als afhaalstation voor kleinere afnemers.

Aangezien er meerdere raakvlakken zijn met deze activiteiten en de afbouwsector waar veel technische mortels gebruikt worden, is er door MPG geïnvesteerd in een bedrijfshal, afzakinstallatie en modern laboratorium voor productontwikkeling en kwaliteitscontrole. Deze technische mortels worden door MPG online verkocht onder de naam MPG Mortel. Voorbeelden van de droge mortels die op dit moment gemaakt worden zijn tegellijm, snelcement, (snel)beton, egalistatiemortel en hardstof-instrooimiddel.

Mixing Plant Gennep BV (MPG BV) is in 2013 ontstaan uit een samenwerking tussen AVG en Mobigroep BV. Eén van de holdings van Mobigroep BV (MobiBulk) hanteert een uniek concept voor onbemande tijdelijke op- en overslag van poedervormige bulkgoederen zoals kaoline, cement, vliegas en gips. Daarnaast beschikt MobiBulk Mengtechniek over een Wirtgen KMA 220. Deze machine stelt MobiBulk Mengtechniek in staat om AGRAC, Schuimbitumen en Gietasfalt te produceren.

Gemarkeerd product

Beton Ciré

Op zoek naar een industriële, robuuste maar tegelijkertijd huiselijke sfeer? Dan is onze Beton Ciré een echte aanrader! Creëer gemakkelijk je eigen betonlook of als je daar geen tijd voor hebt, hebben wij erkende applicatoren die dat graag voor je doen. Op onze website bieden we totaalpakketten aan zodat je verzekerd bent van het beste eindresultaat. Ons Beton Ciré systeem kan eindeloos worden toegepast, denk aan: vloeren, wanden, badkamers, over tegels, (was)tafels, etc. – Je hoeft geen kleurcomponenten af te wegen, dus geen kleurverschil tussen emmers – Zeer gemakkelijk te reinigen – Naad- en voegloos design – Te bestellen per m2 – Zeer aantrekkelijke prijs – Ons systeem is van zichzelf waterdicht (maar gebruik te allen tijde een coating om vlekken te voorkomen) – Mogelijk om direct over bestaande tegels aan te brengen dankzij onze gewapende versie

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top