Nemaco Bouwmachines BV

Over ons

Nemaco Bouwmachines B.V.

Nemaco Bouwmachines B.V. is al ruim 70 jaar actief in de bouwsector en levert een uitgebreid assortiment machines en hulpmiddelen voor de woningbouw, de utiliteitsbouw en de grond-, weg- en waterbouw. De kracht van Nemaco is de bundeling van activiteiten op het gebied van Verkoop en Verhuur en Service. Met onze vestigingen in Nijverdal, Oldenzaal en Coevorden richten wij ons met name op de zakelijke bouwmarkt. Door onze kennis en ervaring kunnen we zowel de kleine zelfstandige ondernemer, de grote aannemers en natuurlijk de particulier optimaal van dienst zijn.

Doen wat we zeggen met onderbouwde kwaliteit
Nemaco Bouwmachines B.V. staat niet stil en heeft in de loop der jaren een uitgebreid relatienetwerk opgebouwd. Persoonlijke communicatie met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Het geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat we weten wat er in de markt speelt. Door het actief deelnemen aan en bezoeken van toonaangevende beurzen blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche en zorgen wij ervoor dat ons assortiment compleet en actueel blijft. Onze eigen Revo- producten zijn hier een goed voorbeeld van. Deze producten produceren wij zelf. Hierdoor kunnen wij rekening houden met specifieke wensen van de klant en kunnen wij een product op maat leveren. Nemaco ontzorgt haar relaties met de verkoop, verhuur, service en financiering van machines en materieel, binnen de woning- en grond-, weg- en waterbouw. Met vakbekwaam personeel, een breed assortiment van hoogwaardige producten en een hoge servicegraad biedt Nemaco bewezen totaaloplossingen. Doen wat we zeggen met onderbouwde kwaliteit, dat is wat Nemaco is.

Kijk voor meer informatie op www.nemaco.nl.

Gemarkeerd product

Probst VM301 greenline 100% electrisch

Probst presenteerde tijdens de BAUMA 2019 de VM-301 Greenline bestratingsmachine, de eerste volledig 100% elektrische bestratingsmachine ter wereld. De Probst VM-301 Greenline werkt op een innovatief oplaadbaar accusysteem. De machine werkt net zo goed als met een conventionele dieselmotor, alleen maakt de VM-301 Greenline gebruik van oplaadbare Lithium-ion accu’s. Oplaadtijd van deze accu’s is circa 5 uur bij 230 volt en 2,5 uur bij 400 volt. Met een tussentijdse oplading van 1 uur kunt u circa 8 uur met de bestratingsmachine draaien. Er bestaat ook een optie om voor 3 accu’s te kiezen, hiermee kunt u dan incl. een tussentijdse oplading van 1 uur wel 12 uur draaien. De VM-301 bestratingsmachine is voorzien van een zeer ruime cabine met alle gemakken van dien. Het display geeft doormiddel van indicators aan wat het accuniveau, de rijsnelheid en de draaiuren zijn. Nemaco Bouwmachines heeft tijdens de BAUMA 2019 de 1e VM-301 Greenline in Nederland verkocht aan bestratingsmachineverhuur.nl. Vanaf 2014 is M&H Trading gestart met Bestratingsmachineverhuur.nl, hét alternatief voor de bestratingsbranche om tegen geringe investeringskosten tóch over het gewenste materieel te (kunnen) beschikken. Voordelen van een elektrische bestratingsmachine zijn: • Géén brandstof verbruik (80% van de draaiuren zijn verlies!). • Géén uitstoot • Géén lawaai van een brandstof motor. • Géén onderhoud aan de motor. • Zeer weinig vibraties • 4x sterker dan conventioneel.

Lees verder »

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top