PERI BeNeLux B.V.

Over ons

PERI, succesvol op de markt samen met onze klanten

PERI, opgericht in 1969, is een van ‘s werelds grootste fabrikanten van bekistingen en steigers. Naast het hoofdkwartier in Weißenhorn (Duitsland) zijn er meer dan 70 dochterondernemingen en 160 logistieke centra actief. Het bedrijf telt meer dan 9.500 personeelsleden en genereerde een inkomst van € 1,56 miljard in 2019.

De bedrijfsnaam is ontleend aan het Griekse voorzetsel “peri”, wat betekent “rond”.

Tevreden klanten hebben is onze grootste doel.

Wij ondersteunen onze klanten in de steeds toenemende concurrentiestrijd en dit door middel van de hoogwaardige kwaliteit van onze producten en diensten. We meten onze prestaties tegen het succes van onze klanten en hun tevredenheid. Dankzij deze missie en motivatie hebben we onze plaats als globale leider in onze industrie verworven. Onze focus, vandaag en in de toekomst, ligt bij het voortdurend ontwikkelen van de beste oplossingen voor onze klanten – dit steeds met het hoogste engagement en technisch vernuft.

Internationaal familiebedrijf

PERI is na 50 jaar nog steeds een familiebedrijf met sterke nadruk op de bedrijfswaarden. Met behulp van deze manier van werken, zorgt de Raad van bestuur met Alexander Schwörer, Dr. Fabian Kracht en Leonhard Braig evenals het internationale management voor een duurzame wereldwijde groei. Onze doelstelling voor de toekomst blijft: de beste prestaties en dienstverlening voor onze klanten.

“Het internationale PERI management vertegenwoordigt de deskundige knowhow in de bekisting- en steigertechnologie. Dankzij de gefundeerde kennis van de lokale eisen, vinden we altijd het juiste systeem voor elke bouwopdracht – en dit terwijl we voortdurend rekening houden met het evenwicht van materiaal en arbeidskosten.”

Gemarkeerd product

PERI UP Flex Trappentoren 75

De lichtgewicht aluminium trap met een breedte van 75 cm wordt gemonteerd op consoles van het modulaire steigersysteem, PERI UP. Het resultaat is een steigertrap met tegenovergestelde looprichting of in dezelfde looprichting. De PERI UP Flex Trap 75 kan tot 100 m hoog reiken en wordt gemonteerd op vier staanders. De toelaatbare belasting bedraagt 2,00 kN/m² en is daarmee bijzonder goed geschikt voor toegangen tot een werf of bouwplaats. Flexibele montage Dankzij een breedteraster van 25 cm kunnen alle trapdelen volledig bedekt worden zonder gaten. Gemakkelijk aan te passen De trap kan voor toegang tot openingen in gebouwen voorzien worden van trapleuningen en comfortabele, lage treden, ongeacht de vloerhoogte. Snel opgebouwd De trap wordt gemonteerd met slechts een minimum aantal consoles en ankers

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

technical-product-manager

Estimator (calculator) BeNeLux

Als Estimator ben jij zeer belangrijk voor de organisatie. Door jouw technische kennis en cijfermatig inzicht ben je in staat op een gedegen wijze tot prijsvorming te komen. Jij beheerst het calculatietraject als geen ander en bent op de hoogte van de markt op het gebied van bekistingen en steigers.

Na een uitgebreide persoonlijke onboarding in onze produkten en organisatie ga jij als Estimator, op veelzijdige, zelfstandige wijze de salesafdeling ondersteunen. Je gaat je bezig houden met projectcalculaties, offerte voorbereiding, presentaties en animaties.

Lees verder »
sales-engineer-industry-scaffolding

Sales Engineer Industry Scaffolding

PERI maakt bouwen efficiënter, sneller en veiliger. Als modern familiebedrijf met internationale focus voeren we samen met circa 9.500 medewerkers een bijzondere bedrijfscultuur waardoor we toonaangevend zijn op het gebied van innovatie, digitalisering, bekistings- en steigersystemen. PERI Benelux maakt deel uit van de Duitse Multinational PERI GmbH groep.

Voor de afdeling Sales Scaffolding zijn wij voor Nederland op korte termijn op zoek naar een Sales Engineer Industry Scaffolding.

Na een uitgebreide onboarding in onze producten en organisatie ben je verantwoordelijk voor het positioneren van het unieke PERI UP systeem. Als Sales Engineer Industry zie je het als een uitdaging om de vele voordelen van het PERI UP systeem te vertalen in aduquate sales doelstellingen en bestaande en nieuwe klanten de beste oplossing aan te bieden. Je bent verantwoordelijk voor de groei en omzet van Nederland, hierbij rapporteer je rechtstreeks aan de Country Manager.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top