PLANN ingenieurs B.V.

Over ons

PLANN ingenieurs richt buitenruimtes in. Uw buitenruimte.

We zijn een groeiend bedrijf wat meer en meer zichtbaar wordt in de markt. We onderscheiden ons van de gevestigde orde door (echte) korte lijnen en persoonlijk contact. Dit zorgt ervoor dat we projecten binnen gestelde planning afronden. Onze aanpak is dan ook pragmatisch, proactief en resultaatgericht. Doe maar gewoon en zeg wat gezegd moet worden, dat is ons motto.

“We maken het voor mekaar!”

We houden ons iedere dag bezig met inrichtings- en beheerprojecten op het gebied van de openbare ruimte. Dat doen we voor overheden, zoals gemeenten, provincies en waterschappen. Maar ook voor bijvoorbeeld (landschaps)architecten en bedrijven.

We werken al vanaf 2003 vanuit Meppel. Tot 1 januari 2019 werkten we onder de naam KYBYS.ING.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

PLANN-ingenieurs-webbanner-250x100px-1

Commerciele medewerker

Werken bij een, van nature bescheiden, groeiend bureau waar jij de kans krijgt om op geheel eigenwijze de fantastische diensten die dit bureau allemaal te bieden heeft wereldkundig te maken! Is dat niet een leuke uitdaging?

Voordat je verder leest is het wel handig als je van bellen en kletsen houdt. Niet zomaar kletsen natuurlijk. Nee, je hebt daadwerkelijk iets te vertellen. Daarnaast weet je jouw verhaal ook schriftelijk te vertalen in pakkende teksten of aansprekende flyers. Ter uitbreiding zijn wij namelijk op zoek naar een

PR / Communicatie / Commerciële medewerker (16 tot 24 uur)

Voor verdere informatie over deze uitdagende functie kijk op onze website www.plann-ing.nl

Lees verder »
PLANN-ingenieurs-webbanner-250x100px

Projectmedewerker

We nemen mooie projecten aan en werken voor fijne opdrachtgevers. Dit deden we al en doen we nu nog meer. We groeien. Heel graag breiden we ons team dan ook uit met een collega die plezier in zijn werk belangrijk vindt. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een projectmedewerker, een ambitieuze professional met passie voor de civiele techniek en/of cultuurtechniek die onze uitdagende projecten handen en voeten kan geven!

Voor meer informatie over de functie kijk op onze website.
www.plann-ing.nl

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top