Quattro Expertise

Over ons

Schadeloos bouwen. Het kan!
Onze opdrachtgevers helpen om schadeloos te bouwen bij binnen- en buiten stedelijke projecten. Dat is wat we bij Quattro Expertise doen. Meestal met eigen middelen en mensen – en soms met betrouwbare partners waarmee we al jaren samenwerken.

Schadeloos bouwen vraagt om aandacht en om een goede voorbereiding, kennis van zaken, een logische aanpak en goede communicatie met de omwonenden en belanghebbenden bij uw project.

Omdat ieder project anders is – een project zonder kwetsbare gebouwen van derden in de nabije omgeving bijvoorbeeld is minder intensief dan een project middenin de stad – hebben wij de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan met verschillende vraagstukken en uitdagingen van bouwende partijen.

Quattro Expertise BV is opgericht in 2006. Begonnen met een focus op Zuid Nederland, maar inmiddels zijn we in heel Nederland actief. Sinds de oprichting is er elk jaar autonome groei geweest van het aantal opdrachten en opdrachtgevers waardoor inmiddels een mooie groep van 30 medewerkers dagelijks onder de Quattro Expertise vlag werkzaamheden verrichten.

Wij zijn een gestaag doorgroeiende, innovatieve en daardoor financieel gezonde onderneming, die op een pragmatische manier de bouw- en verzekeringssector goede diensten bewijst.

Ons doel is: slimme oplossingen bedenken voor onze klanten, om elk bouw- of infraproject te realiseren zonder dat dit tot schade aan eigendommen van derden leidt.

Gemarkeerd product

Realtime- en online bouwmonitoring

Om 100% schadeloos te bouwen monitoren onze sensoren uw project 24/7, realtime en online in ons krachtige monitoringsplatform: AVALON. Op die manier detecteren we zelfs minieme afwijkingen en kunnen risico’s voorkomen worden nog voor ze ontstaan. Uw project wordt conform het monitoringsplan continue op alle parameters zoals zettingen, trillingen, hoekverdraaiing, grondwaterstanden of scheurwijdtes gecontroleerd. Tevens kan het geluidsniveau worden gemeten. Hierdoor beperkt u de overlast voor de omgeving en voldoet u aan het bouwbesluit. Wanneer parameters signaal- of alarmwaarden bereiken kan actief bijgestuurd worden om schade aan de omgeving te voorkomen. Monitoring

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top