TreeBuilders

Over ons

Duurzame landschappen zijn onmisbaar om onze steden leefbaar te houden en stedelijke uitdagingen aan te gaan. Volwassen, functionele bomen zijn de meest natuurlijke oplossing om de gevolgen van klimaatverandering in de openbare ruimte te beperken.

Helaas is de levensverwachting van de gemiddelde stedelijke boom slechts tien jaar…

TreeBuilders helpt de levensverwachting van deze bomen te verhogen. Alleen dan hebben we de milieuvoordelen die gezonde bomen ons te bieden hebben. Onze ondergrondse groeiplaatsconstructie laat bomen in de openbare ruimte groeien en biedt tegelijkertijd de beste methode voor duurzaam stedelijk waterbeheer. Door het verbinden van blauwe, groene en grijze stedelijke infrastructuren creëren we duurzame stedelijke landschappen en toekomstbestendige steden.

Gemarkeerd product

TreeParker

Ons TreeParker-systeem is de nieuwste generatie ondergrondse bodemsystemen voor bomen in ‘hard landscaping’. Het TreeParker-systeem biedt grote hoeveelheden niet-gecomprimeerde hoogwaardige grond en maximaliseert de bruikbare ruimte onder de grond. Er is ruimte voor ongehinderde wortelgroei en tegelijkertijd ondersteuning van verkeersbelastingen. Het is ideaal voor nieuwe bomen in gebieden zoals trottoirs, parkeergarages, pleinen, groene daken en zelfs groene muren.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top