Wiejelo Equipment B.V.

Over ons

Wiejelo Equipment is een dynamische onderneming die zich kenmerkt door haar innoverende ideeën en maatwerkoplossingen.

Met onze uitgebreide ervaring in de internationale wereld van automatische brandblus- en smeersystemen, kunnen wij op elke vraagstelling maatwerkoplossingen bieden. Wij leveren onze diensten wereldwijd omvattende het design, advies, de levering, montage en het onderhoud van automatische brandblus- en smeersystemen op het gebied van veiligheid en efficiency.

Binnen Wiejelo hebben wij er alle vertrouwen in om onze klanten een zo compleet mogelijk diensten- en productpakket te kunnen aanbieden.

Gemarkeerd product

Automatische Brandblussystemen

Voor de beste bescherming van uw mensen, materieel en omgeving, voorziet Wiejelo Equipment in de levering en montage van automatische brandblussystemen. Wij verzorgen het complete design van de brandblussystemen. Hierdoor kunnen wij u de meest veilige oplossing bieden voor uw mensen, materieel en omgeving. Voorafgaand aan de plaatsing van systemen, bespreken wij samen met onze opdrachtgevers welk type systeem en blusmiddel het meest geschikt is voor de toepassing. Wiejelo staat garant voor de juiste service voor, tijdens en na eventuele plaatsing van de systemen. Zo kunnen wij u de beste service bieden en de hoogste kwaliteit.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top