Wiejelo Equipment BV

Over ons

Wiejelo Equipment is een dynamische onderneming die zich onderscheidt door haar constructieve maatwerkoplossingen op het gebied van efficiëntie en veiligheid voor uiteenlopende toepassingen van equipment, voertuigen, machines en installaties.

Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van automatische brandblussystemen en automatische smeersystemen, bieden wij wereldwijd op elke vraagstelling dé optimale maatwerkoplossing.

Doordat Wiejelo het unieke ziet in de klant & vraag, krijgt zij het vertrouwen vanuit haar klantgroepen in het aanbieden van een compleet diensten- en productpakket.

Gemarkeerd product

Automatische Brandblussystemen

Voor de beste bescherming van uw mensen, materieel en omgeving, voorziet Wiejelo Equipment in de levering en montage van automatische brandblussystemen. Wij verzorgen het complete design van de brandblussystemen. Hierdoor kunnen wij u de meest veilige oplossing bieden voor uw mensen, materieel en omgeving. Voorafgaand aan de plaatsing van systemen, bespreken wij samen met onze opdrachtgevers welk type systeem en blusmiddel het meest geschikt is voor de toepassing. Wiejelo staat garant voor de juiste service voor, tijdens en na eventuele plaatsing van de systemen. Zo kunnen wij u de beste service bieden en de hoogste kwaliteit.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top