Ahlmann Nederland

Ahlmann Nederland

Over ons

Ahlmann Nederland is een familiebedrijf uit Ammerzoden. Een daadkrachtige en dynamische onderneming met ruim 45 jaar ervaring in het leveren, onderhouden en repareren van machines voor de moderne aannemerij en straatmakerij, voor loonbedrijven en in de industrie.

Ahlmann Nederland te Ammerzoden is sinds 1974 exclusief importeur voor Nederland en België van de unieke Ahlmann zwenkladers. Het Ahlmann-programma is in de loop der jaren uitgebreid en beslaat nu naast de bekende zwenkladers ook telezwenkladers, knikladers, frontladers en telefrontladers, en een ruime, veelzijdige sortering uitrustingsstukken. Een van de onderscheidende producten uit die sortering is de 3-in-1-leveller.

Sinds 2001 is Ahlmann Nederland bovendien importeur van de Franse Mecalac multi-grondverzetmachines: de uitkomst voor graven, laden, heffen, hijsen, maaien, klepelen etc. Daarnaast brengt Mecalac compact loaders, knikladers & mobiele- en rupsgraafmachines op de markt, waaronder de MCR-serie: een unieke combinatie van midigraver en schranklader.

In België importeren we Ahlmann sinds 1 januari 2022 alleen in Vlaanderen. Per dezelfde datum is Ahlmann Nederland ook de officiële verdeler in Vlaanderen voor de Mecalac machines.

Gemarkeerd product

Ahlmann Zwenkladers

Ahlmann Zwenkladers

De zwenkende Ahlmannen zijn de meest succesvolle machines uit het leveringsprogramma. Het unieke aan de Ahlmann zwenkladers is dat zij hun last van voorzijde naar zijkant kunnen verplaatsen. De shovelarm kan 90° naar links en 90° naar rechts te bewegen. De meeste zwenkladers tillen gezwenkt zelfs meer dan frontaal.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top