Anacon-Infra BV

Over ons

Onafhankelijk, deskundig en ervaren: dat zijn we bij Anacon-Infra. Met jarenlange ervaring op het gebied van infrastructurele projecten, begeleiden wij projecten van initiatie- tot nazorgfase. We nemen veel uit handen, maar betrekken u nauw bij onze werkwijze en de projectaanpak. Op zoek naar een projectbureau voor integraal deskundig advies? Bij Anacon-Infra bent u aan het goede adres.

Een herinrichting van een centrum of de opknapbeurt van een woonwijk kan complex zijn. Wij denken graag met u mee! Of het nu gaat om aanleg, reconstructie en herinrichting, herstructurering of revitalisering van projectgebieden. Wij steken onze handen graag uit de mouwen, en doordat we alle specialisten in huis hebben zijn de lijnen kort. Met ons hele team zijn we dagelijks bezig met ontwikkelingen op het gebied van infrastructurele projecten. Onze plannen zijn toekomstbestendig, duurzaam en realistisch: dat is onze passie en daar zijn we het liefst mee bezig.

Wij stellen kwaliteit voorop. We beginnen met het doorgronden van de vraag en vertalen complexe materie zodat het voor elke partij duidelijk is: geen nonsense, gewoon helder en inzichtelijk! Wij stemmen onze ontwerpen af op meer dan alleen de vraag: we kijken verder. Wat is realistisch, passend bij de bewoners en de omgeving, en hoe zorgen we dat het praktisch en misschien wel vernieuwend is? Wij schuiven graag al tijdens het voortraject aan, zodat we het gehele project samen kunnen doorlopen.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top