AVK Nederland BV

Over ons

AVK Nederland is onderdeel van de AVK Groep, één van de belangrijkste producenten van appendages in de segmenten: water, gas, afvalwater, brandbestrijding en industrie. Ons productprogramma bestaat uit een grote diversiteit aan afsluiters, brandkranen, koppelingen, straatpotten en accessoires die allemaal voldoen aan de hoogste normen qua veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. In onze eigen productielocatie AVK Rewag worden jaarlijks tienduizenden RVS reparatieklemmen, koppelingen, ondersteuningsbussen en aanboorzadels geproduceerd.

AVK producten zijn ontworpen volgens de belangrijkste internationale normen en worden verkocht in meer dan 100 landen over de hele wereld. Zaken doen met de AVK Groep betekent dat u kwaliteit, betrouwbaarheid, functionaliteit en een lange levensduur mag verwachten.

Gemarkeerd product

Plug & Play® push-fit koppelingen

Een nieuwe koppeling voor PE, klasse SDR 11, PN 16 met een dubbele afdichtingsring en een speciaal ontworpen grip ring. Eenvoudige, snelle en betrouwbare montage met Plug & Play®. Vermijdt het lassen van PE-buizen en het toepassen van mechanische koppelingen. Verkrijgbaar in de maten 20 mm tot en met 250 mm. DVGW en ÖVGW goedkeuring. Kenmerken: – Voor PE-buizen – Snel, eenvoudig en betrouwbaar – Vermijdt lassen en aandraaien van bouten – Verkrijgbaar tot ø 250 mm

Lees verder »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top