Balm BV

Balm BV

Over ons

Balm versterkt, herstelt en beschermt beton
Balm is een gecertificeerde onderneming met jarenlange kennis in huis en repareert, herstelt, verstevigt en beschermt vakkundig schades aan betonconstructies – zowel inwendig als uitwendig – van grote en kleine projecten voor de lange termijn. Dat doen we in de utiliteitsbouw, woningbouw en weg- en waterbouw.

Balm is specialist
Functies van gebouwen en bouwconstructies veranderen in de loop der jaren. Net als de kwaliteitseisen, wetgevingen en normeringen. Dit heeft belangrijke gevolgen voor de belasting van deze gebouwen en constructies. Balm heeft alle know-how in huis om vakkundig groot- en kleinschalige projecten op innoveerde werkwijze tot een goed einde te brengen. Balm heeft oog voor de lange termijn visie. Doordat wij direct contact met de markt hebben, kunnen we innovatief omgaan met nieuw gesignaleerde kansen.

Balm als hoofdaannemer
Balm treedt geregeld op als hoofdaannemer, zowel in de weg- en waterbouw, als in de woningbouw of utiliteitsbouw. Deze rol nemen wij graag op ons. Voor onze klant heeft dat een belangrijk groot voordeel: slechts 1 aanspreekpunt. Balm kan als hoofdaannemer zowel het ontwerp als de realisatie verzorgen.

Balm ook voor VvE’s en particulieren
Balm voert ook werkzaamheden uit voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en particulieren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gemarkeerd product

Weg- en Waterbouw

In de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) voeren we betonreparatiewerkzaamheden uit als hoofdaannemer of als onderaannemer. Balm versterkt, herstelt en beschermt beton Om totale renovatieprojecten uit te voeren werken we samen met specialisten zoals wegenbouwbedrijven, straal- en coatingbedrijven, staalbouwbedrijven en bedrijven gespecialiseerd in verkeersvoorzieningen. Het repareren van beton is in de loop der jaren nogal veranderd. Materialen en verwerking zijn aangepast aan de sterk verhoogde eisen ten aanzien van kwaliteit en de Arbowet. Het zijn vaak de omstandigheden die de moeilijkheidsgraad van het werk bepalen. Elk werk moet op een goede manier worden hersteld. Balm werkt daarom altijd volgens een vooraf opgesteld kwaliteitsplan. Voorbeelden van betonreparaties: – Verkeersbruggen – Spoorbruggen – Wegen – Viaducten – Sluizen en stuwen – Kademuren – Rioolwaterzuiveringen – Raffinaderijen – Tunnels

Lees verder »

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top