Be-Ge Seating B.V.

Over ons

Be-Ge Seating B.V. bestaat ruim 25 jaar maakt sinds 2014 onderdeel uit van de Be-Ge Group. Daarvoor was het één van de oudste onafhankelijke dealers van Be-Ge in centraal Europa.
Be-Ge Seating B.V. in Nederland, samen met haar bedrijven Be-Ge Seating GmbH in Duitsland en Be-Ge Seating N.V. in België, vertegenwoordigt de Be-Ge Seating Division in ieder genoemd land alsmede ook in Frankrijk. Met een focus om de Be-Ge Seating Division te vertegenwoordigen in centraal Europa, wordt de service aan klanten vanuit een lokale vertegenwoordiging in de eigen taal geboden. Be-Ge Seating produceert, verkoopt en vertegenwoordigt de Be-Ge merken BE-GE, SAVAS, JANY, Sverigestolen (the Sweden Chair) en Ullmanstolen (UllmanChair).
De Be-Ge Seating B.V. bedrijven worden centraal gecoördineerd vanuit de locatie in Zaltbommel (Nederland). Deze locatie bevindt zich aan de snelweg A2, één van de drukste snelwegen van Nederland. De locatie heeft een oppervlakte van ongeveer 2000 m2 van waaruit service, onderhoud en reparatie alsmede assistentie vanuit een onderdelenmagazijn plaatsvindt. Een goed getraind team van betrokken medewerkers biedt de klant stoeloplossingen en verzorgt desgewenst de installatie van de producten conform de klantwensen. Het uiteindelijke doel is altijd om de unieke stoeloplossing aan te bieden voor iedere situatie. Reparatie en onderhoud kan daarom ook op klantlocatie plaatsvinden.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top