BMI Esha

Over ons

Esha Infra Solutions maakt deel uit van Icopal bv. Icopal is onderdeel van BMI Group, bestaande uit Braas Monier en Icopal. BMI Group is de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa.

In het kort onze feiten op een rij:
• BMI is opgericht in 1852;
• heeft 9.600 medewerkers;
• met 116 productiefaciliteiten;
• opereert in 40 landen wereldwijd;
• voorziet in R&D-faciliteiten in 4 landen;
• met supervisie vanuit het hoofdkantoor in Reading, VK.

Esha Infra Solutions werkt met diverse partijen in de markt aan het realiseren van de juiste technische en functionele oplossing voor infra projecten. Daarbij concentreert Esha zich op:
Asfalt productie en – verwerking
Asfalt onderhoud
Afdichten, versterken en beschermen van constructies en milieu
Eigen R&D
De eigen R&D afdeling is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande. Zo was Esha de eerste partij die bitumenproducten leverde waarmee CO2 wordt bespaard. Esha kan door het eigen R&D laboratorium een toegevoegde waarde leveren aan bijvoorbeeld (alternatieve oplossingen voor) onderhoudsvraagstukken en duurzaam inkopen.

Gemarkeerd product

Lynpave Oppervlak behandeling

LynPaveOB Een Biobasedbindmiddel voor oppervlakbehandelingen! In vergelijking met bekende bindmiddelen: Beter hechting : Minder bindmiddel voor een gelijke levensduur, of langere levensduur bij gelijke hoeveelheid. Minder afstrooimateriaal Geen rafeling door grote hechting aan ondergrond en afstrooimateriaal. Kortere inbeddingstijd Sneller navegen. Minder risico bij aanbrengen, ook buiten 15/4 15/9 aanbrengen. Lagere watergevoeligheid Geen mineraalverlies in vochtige situaties. Biobased Lagere Co2 belasting van het milieu.

Lees verder »

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top