DAGnl

DAGnl

Over ons

WIJ ZORGEN VOOR EEN BETERE LEEFOMGEVING
DAGnl is een multidisciplinair ingenieursbureau. Ons werkveld, dat is de openbare ruimte. Wij geven advies, maken ontwerpen, doen onderzoek en houden toezicht. Bij ons vind je maar liefst dertien expertises onder één dak. Werk je met ons samen, dan ervaar je korte lijnen en een pragmatische instelling. We doen wat we zeggen en pakken door. Tegelijkertijd hebben we oog voor de toekomst en dragen we graag bij aan een prettige leefomgeving. Zo hebben we een CO2-prestatieladder om onze uitstoot inzichtelijk te maken.

DE KRACHT VAN DAGNL
DAGnl is ontstaan uit de samenwerking tussen verschillende adviesbureaus, allemaal met hun eigen expertise en identiteit. Wij hebben onze krachten gebundeld om zo voor jou een allround partner zijn. En een integrale service te bieden. Welke expertise je ook voor je werkzaamheden in de openbare ruimte zoekt, DAGnl staat voor je klaar. In alle facetten van het proces kan DAGnl je de zorg uit handen nemen: van het eerste idee tot de laatste controle. Zo zorgen wij voor een betere leefomgeving, dag in dag uit!

Gemarkeerd product

Stedenbouw

Bestaande en nieuwe gebieden worden continu (her)ontwikkeld. En daar komt de expertise stedenbouw bij kijken! Bij bijvoorbeeld de uitbreiding van een dorp of het bouwen van woningen kijken we naar de mogelijkheden van de locatie. En welke gevolgen heeft het bestemmingsplan voor de locatie? We staan je bij van de eerste schets tot en met de procedure voor de wijziging in het bestemmingsplan. VAN SCHETS TOT 3D-ONTWERP Heb jij al wel ideeën, maar weet je nog niet hoe jouw project er precies uit moet komen te zien? Ook dan kunnen wij je ondersteunen. Jouw idee vertalen wij naar een eerste schets. Met deze schets krijg je een goed beeld van de mogelijkheden voor jouw locatie. En hoe jouw wensen daarin passen. Voldoet de schets aan jouw verwachting? Dan maken we het ontwerp maatvast. Daar worden alle onderdelen, zoals het profiel van de weg, het aantal parkeerplaatsen of de groenvoorzieningen, nauwkeurig in vastgelegd. Afhankelijke jouw doel maken we samen een keuze voor een presentatietekening in 2D of 3D. Een model waarbij je zelf door de nieuwe situatie kan lopen is ook mogelijk. Aan jou de keuze! VAN PLANOLOGISCHE QUICKSCAN TOT VERGUNNINGAANVRAAG Wil je een plan uitvoeren in de openbare ruimte? Dan komt daar altijd de wet- en regelgeving kijken. Met een planologische quickscan onderzoeken wij of jouw plan voldoet aan de gestelde eisen. Dit kunnen eisen zijn op het gebied van geluid, bodem, flora & fauna en archeologie. Is het mogelijk om jouw plan uit te voeren? Dan kunnen wij de ruimtelijke onderbouwing voor de vergunningaanvraag opstellen. We overleggen met de gemeente onder welke voorwaarden zij de vergunning willen verlenen. Is de vergunning rond? Dan kan jij aan de slag met het realiseren van jouw plan.

Lees verder »

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top