Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost

Over ons

Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar bestemming kan komen. Wij bouwen bruggen over water, leggen wegen aan en soms ook rails voor treinen. We helpen Nederland mooi te houden. Lelijke pleinen richten we opnieuw in en overstromingen helpen we te voorkomen door het realiseren van stuwen en gemalen.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Tenderleider

Tenderleider

Je bent een commerciële tenderleider die weet wat er nodig is voor een winnende inschrijving. Je coacht je team omdat je weet dat je alleen samen tot het beste resultaat komt! Bij Dura Vermeer Infra Regionale Projecten in Zwolle komt een plek als tenderleider vrij. Welkom bij de familie!

Als tenderleider ben je eindverantwoordelijk voor de winnende inschrijvingen. Daarom ben jij, in samenspraak met de manager bedrijfsbureau, ook verantwoordelijk voor de samenstelling van je tenderteam, waarmee je projecten verwerft met multidisciplinaire of geïntegreerde contractvormen. Jij bepaalt de strategie en je begeleidt de aanbesteding. Tijdens dit proces onderhandel en overleg je met de opdrachtgever of combinanten. En, last but not least, je bewaakt de voortgang van jouw project in tijd, geld, kwaliteit, scope, kansen en risico’s. En dat alles in een team waarmee je samen successen gaat vieren!

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top