DYKA B.V.

Over ons

Producent en leverancier van kunststof leidingsystemen voor de aanvoer van drinkwater, riolering, het opvangen- bergen- infiltreren- en gebruiken van regenwater.

Gemarkeerd product

DuBoRain regenwateroplossingen

Efficiënt omgaan met regenwater vraagt bij elke situatie om een andere aanpak. DYKA maakt dit voor u inzichtelijk door het proces van regenwaterbeheer in te delen in zes stappen: Opvangen, transporteren, filteren, gebruiken, bufferen & infiltreren en reguleren. Voor elke uitdaging een oplossing. Uit standaard- of op maat gemaakte producten/diensten!

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

DYKA-Filiaalmedewerker

Allround Filiaal Medewerker Utrecht (40 uur)

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waarbij je uiteenlopende werkzaamheden uitvoert van balie- tot aan magazijnwerkzaamheden? Vindt je het leuk om klanten te helpen en het visitekaartje van de organisatie te zijn? Dan ben jij geschikt!

Zoals je wellicht weet is de bouwsector sterk groeiende en wordt waterbeheersing en alle complexiteit die hieruit voortkomen steeds belangrijker. DYKA heeft binnen Nederland een prominente rol binnen de installatietechniek als ook binnen de weg en waterbouw. Om aan de toenemende veranderende vraag vanuit de markt te kunnen blijven voldoen, zoeken wij voor ons Filiaal te Utrecht een full time collega.

Lees verder »
FL1I0141_1

Content Marketeer

Als content Marketeer houd je je bezig met de volgende werkzaamheden: Content creëren door pro-actief intern en extern op zoek te gaan naar kennis en content.
Samen met de grafisch vormgever en UX expert content stroomlijnen om SEO en conversie te bevorderen.
Marketing Automation campagnes inrichten met de betrokken marketeers.
Social media kanalen voor de Group beheren met volop interactie.
Schrijven van blogs, posts, whitepapers.
Samen met de manager communicatie afstemmen van de communicatiekalender om zo effectief mogelijk te communiceren.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top