EMVI-prestatiemeting

Over ons

EMVI-prestatiemeting levert software voor overheden en aannemers voor het meten van prestaties en het selecteren van aannemers met groslijsten. Wij hebben onze software geïntegreerd met de Past Performance database van CROW. Aannemers gebruiken onze software voor het opbouwen van Verifieerbare Prestatie Informatie t.b.v. EMVI en BVP aanbestedingen en om hun referentiegegevens te uniformeren (de Prestatie-databank).

Ons bedrijf Bouwmeesters (trainingen, advies en (project)begeleiding voor bouw en infra) wordt tevens vertegenwoordigd op de stand. Het efficiënt inrichten van onze samenleving is de gezamenlijke verantwoordelijkheid van opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw- en infrasector. Wat daarvoor nodig is, is een optimale samenwerking tussen betrokken bedrijven en overheden. En die creëert u met Bouwmeesters. Samen met u bouwen we aan vertrouwen. Zie ook www.bouwmeesters.nu, oa voor meer informatie over de cursus Succesvolle bouwteams.

Gemarkeerd product

Prestatie-databank

In samenwerking met CROW leveren wij software voor aannemers waarmee prestatie-informatie opgebouwd kan worden. In EMVI- en BVP-plannen doet prestatie-informatie het uitstekend om opdrachtgevers te overtuigen. Daarnaast worden aannemers die goed scoren op Past Performance vaker uitgenodigd voor onderhandse aanbestedingen.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top