Eurol BV

Eurol BV

Over ons

Eurol is al ruim 45 jaar de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. We zijn gegroeid vanuit onze kwaliteitsfilosofie en inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar.

Full-service
Vanuit een full-service benadering bieden we een compleet programma met smeermiddelen, additieven, reinigings- en onderhoudsproducten en technische vloeistoffen. Wij produceren en leveren goedgekeurde en OEM-gespecificeerde smeermiddelen. Daarmee bedienen we uiteenlopende segmenten zoals de automotive-. transport-. tweewieler- en motorfietsenmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart.

Kwaliteit in ons DNA
Onze producten dragen goedkeuringen van diverse motorvoertuigenfabrikanten. Daarnaast worden de producten veelvuldig gebruikt en getest in de professionele auto- en motorsport, bijvoorbeeld tijdens de Dakar Rally. Maar we doen meer. Het ‘Eurol House of Excellence’-kwaliteitsprogramma draagt bij aan de continue ontwikkeling van onze mensen en processen. De ‘Quality is in our nature’ belofte staat bij alle medewerkers van Eurol centraal: met passie zetten we ons in om voertuigen en machines onder alle omstandigheden de perfecte smering te geven.

Gemarkeerd product

Eurol Safe Clean Solve

Eurol Safe Clean Solve is meer dan een reiniger. Het is een milieuvriendelijk reinigingsconcept. Niet alleen is de reiniger samengesteld uit hernieuwbare, volledig bioafbreekbare en non-toxische ingrediënten, ook zijn de verpakking en het label volledig recyclebaar en gemaakt van de nieuwste generatie hernieuwbaar plastic van plantaardige of andere 100% hernieuwbare bron. Dit maakt Eurol Safe Clean Solve een zeer milieubewust en hernieuwbaar product van de nieuwste generatie. Geschikt voor het reinigen van zware vervuilingen zoals zwart vet, olie, teer, bitumen en zelfs asfaltresten waardoor het de ideale veilige reiniger is voor zwaar materieel in scheepvaart, zware industrie, garages, offshore, wegenbouw, agri etc. Het vervangt ook agressieve en dure reinigers voor het verwijderen van oude PFPE vetresten.

Lees verder »

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top