Eurosteel BV

Over ons

Sinds 1985 houdt Eurosteel zich bezig met het ontwikkelen en produceren van snelwissels en uitrustingsstukken voor graafmachines en wielladers. Dit is de corebusiness van de zelfstandige, machinemerk onafhankelijke onderneming, gevestigd in het Nederlands Limburgse Venlo.

De grote diversiteit aan verschillende machinemerken, types en toepassingen resulteert in een gigantisch productenpakket aan snelwissels en uitrustingsstukken voor grondverzet-, sloop-, recycling-, overslag- en wegenbouwmachines, die in combinatie met tal van opties exact voldoen aan de specifieke eisen en wensen van de opdrachtgevers.
Naast producent van uitrustingsstukken is Eurosteel sinds 2003 importeur van Rototilt draai-kantelstukken voor de Benelux. Rototilt levert een grote range aan draai-kantelstukken geschikt voor graafmachines met een eigengewicht van 1.5 tot 40 ton. Deze draai-kantelstukken kunnen voorzien worden van tal van snelwisselsystemen, opties en besturingen.
Door de jaren heen heeft Eurosteel goede relaties opgebouwd met haar klanten. Dit doet Eurosteel door zich te blijven bewijzen als betrouwbare en betrokken partner. Kwaliteit gaat voor Eurosteel verder dan het product alleen. Flexibiliteit, service en stipte levertijden kenmerken de kracht van Eurosteel.

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top