FullTank

FullTank

Over ons

FullTank is een zelfstandige, onafhankelijke groothandel in brandstoffen, AdBlue®, smeermiddelen en installaties. Wij beschikken over een ruim wagenpark en verhuurvloot van IBC’s om de volledige brandstofdistributie binnen 24 uur te verzorgen.

FullTank levert als energieleverancier ook emissie loze stroom op locatie. De FullTank hydrozine aggregaat zet hydrozine (mierenzuur) om in waterstof om elektriciteit op te wekken. Hydrozine is een veilige nieuwe brandstof die duurzaam geproduceerd kan worden uit groene stroom. FullTank heeft een hydrozine tankwagen ontwikkeld en is daarom dé leverancier van hydrozine en kan als supply chain specialist optreden.

Vanuit onze eigen AdBlue Fabriek produceren wij, volgens de strenge eisen van het VDA (Verband der Automobilindustrie), gegarandeerd de beste AdBlue®. Wij distribueren AdBlue® binnen 24 uur op iedere locatie in Nederland en België tegen de laagste milieubelasting met alle daarbij behorende equipment. De AdBlue® wordt geleverd op de manier die u wenst, van klein verpakking tot los gestort per eigen tankwagen.

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk door het beheer van uw IBC uit handen te nemen. Met Online FullTanken waar met de FullTank sensor, FullTank app en het FullTank platform uw tankzaken op een eenvoudige manier worden geregeld.

Gemarkeerd product

FullBlueBox

Om eenvoudig kranen, machines en ander equipment van AdBlue® te voorzien heeft FullTank de FullBlueBox ontwikkeld. Een stalen IBC met 2.000 liter RVS tank met pompset, FullTank sensor en accukabels waardoor de FullBlueBox aan te sluiten is op iedere machine en overal inzetbaar is. Ideaal omdat u op deze manier altijd zelf uw equipment kunt bijvullen met AdBlue®.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top