Gorman-Rupp Europe

Over ons

In 1933 ontwikkelde Gorman-Rupp zijn eerste zelfaanzuigende centrifugaalpomp. Een pomp die betrouwbaarheid en prestaties combineert bij extreme omstandigheden.

Gorman-Rupp is sindsdien uitgegroeid tot een van ‘s-werelds toonaangevende fabrikanten van pompen. Er zijn in die tijd meer dan een miljoen Gorman-Rupp-pompen en pompstations geïnstalleerd. Met ons uitgebreide assortiment, en de kennis en ervaring van onze meer dan 1.000 medewerkers, gaan we elke technische uitdaging graag aan.

Gorman-Rupp is in Nederland een belangrijke leverancier van pompen voor aannemers in de grond- weg- en waterbouw (GWW). Wij hebben onze naam opgebouwd met het werkpaard van deze branche, de zelfaanzuigende vuilwaterpompen. Deze betrouwbare pompen helpen u om snel grote hoeveelheden water te verpompen. De pompsets leveren wij met een elektrische aandrijving of met een schone verbrandingsmotor.

Ook heeft Gorman-Rupp de grootste voorraad verhuurpompen in de Benelux. Zowel voor een urgente verhuur van een enkele pompset als voor complete projecten zijn wij de aangewezen partij. Wij ontwerpen, installeren, onderhouden en demonteren complete tijdelijke pompinstallaties op elke locatie. Compleet op maat, ongeacht in welke industrie u werkzaam bent of de periode waarvoor u een van onze pompen nodig heeft.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top