Hans van Driel B.V. & Kemp Groep

Over ons

Over Hans van Driel en Kemp

Onder de vlag van Royal Reesink vormen Hans van Driel, de Kemp Groep, Huur&Stuur en De Bruycker-Kemp (B) samen Reesink Construction Equipment (RCE).

Hans van Driel is distributeur in Nederland van de merken Atlas, Schaeff en Bergmann en levert kwalitatief hoogwaardige bouw-, grondverzet-, overslag- en recyclingmachines. Met financiering, onderdelenvoorziening, onderhoud en een 24/7 storingsdienst biedt Hans van Driel u een solide totaaloplossing.

De Kemp Groep biedt een zeer compleet programma grondverzetmaterieel en aanverwante producten ten behoeve van de grond-, weg-, en waterbouw. Kemp en Hans van Driel onderscheiden zich in de markt door een hoog serviceniveau en opereren vanuit vijf vestigingen in Nederland.

Grote A-merken als Atlas, BOMAG, Kobelco en Schaeff behoren tot het leveringsprogramma. Daarnaast beschikken Kemp en Hans van Driel ook over de sterk groeiende verhuurtak: Huur&Stuur. Dit is een in Nederland opererende verhuurder van grondverzetmaterieel zonder machinist en specialist in uitrustingsstukken.
Kijk op www.hansvandriel.nl, www.kempgroep.nl en www.huurstuur.nl voor meer informatie.

Onderdeel van Royal Reesink
Dik 230 jaar geleden is Royal Reesink opgericht. Nu is Royal Reesink internationaal één van de grootste -en nog altijd sterk groeiende- distributeurs van de beste machines en componenten. Deze worden ingezet voor landschapsonderhoud, landbouw, grond-, weg- en waterbouw en magazijninrichting. Meer dan 2.200 medewerkers, wereldwijd verdeeld over ruim 30 bedrijven, hebben een ding gemeen: de passie voor machines, kwaliteit, ‘Hollandse’ nuchterheid en ondernemersdrang

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top