HDW Nederland bv

HDW Nederland bv

Over ons

HDW is meer dan 25 jaar gespecialiseerd in verkoop, onderhoud, reparatie en levering van onderdelen van autohoogwerkers, hoogwerkers en verreikers.

Gemarkeerd product

VERSALIFT VTL-140-F

Deze Versalift autohoogwerker op B-rijbewijs onderstel is in te zetten voor zeer diverse werkzaamheden binnen de INFRA-branche. Ook voor gevelreiniging en –inspectie, en het monteren en onderhouden van beveiligingscamera’s zijn ze erg geschikt. Het voordeel van deze bestelbussen is dat er genoeg laadvermogen over blijft om gereedschappen en materialen weers- en diefstalbestendig mee te nemen. De nieuwe VTL serie is voorzien van een geprofileerde mast van hoge sterkte staal wat zorgt voor extra stijfheid en werkcomfort, en daarnaast gewichtsreductie met zich meebrengt. Hybride Optioneel is er een lithium accupakket toe te voegen waarbij het hoogwerkergedeelte volledig elektrisch wordt aangedreven. Hiermee kan er uitstootvrij en geluidsarm worden gewerkt. Er is keuze uit twee pakketten; Het standaard accupakket geeft zo’n 40 cycli. Daarnaast is er een groot accupakket mogelijk waarmee zo’n 80 cycli haalbaar zijn op één acculading. Het lithium accupakket kan tijdens het rijden worden bijgeladen middels een omvormer. Dan kunnen er per dag, afhankelijk van hoeveel er wordt gereden, meer cycli uit het pakket worden gehaald. Uiteraard kan er ook opgeladen worden via een normale 230V aansluiting en via een speciale stekker aan een autolaadpaal. Opties Werkbank- of kastinrichting in de laadruimte LED-plafondlampen in de laadruimte Lampen- en armatuurhouder aan de werkbak Omvormer voor 230V in de werkbak of in de laadruimte van de bus Actieraam op achterzijde van de bus Werken zonder stempels (met beperkte reikwijdte) Rijdfunctie (bij remplacering van paal naar paal rijden met werkbak omhoog) Lithium accupakket om elektrisch te werken, beschikbaar is verschillende vermogenspakketten En nog veel meer…

Lees verder »

Vacatures

Medewerker Verkoop Binnendienst

In deze rol verwerk je de inkooporders in ons systeem. Je hebt contact met onze klanten over de planning van de door hun gekochte machine(s). Daarnaast houd je onze database actueel door het invoeren van serienummers, actuele prijzen, leverdata en maak je nieuwe machinemodellen klant specifiek aan. Voor onze intercompany-klanten stel je, in overleg met de werkplaats, leverschema’s op. Je hebt contact met de leveranciers over levertijden en actuele leverstatus.
Samen met je collega’s van de Verkoop Binnendienst zorg jij voor een soepel intern verloop van verkoop.

Binnen HDW heerst een informele en transparante bedrijfscultuur. Wij verwachten van iedere medewerker en daarom ook van jou een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en een proactieve hands-on instelling.

Lees verder »

Account Manager Noord-Holland

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor acquisitie en relatiebeheer binnen jouw regio, de noordelijke helft van Nederland (boven de A12). Je bouwt zelf een klanten- portefeuille op en krijgt het beheer van een deel van de bestaande relaties. Je adviseert jouw klanten over de mogelijkheden die passend zijn bij hun activiteiten, dit vertaal je in een offerte en haalt natuurlijk uiteindelijk de opdracht binnen.

In deze functie werk je nauw samen met de twee huidige Account Managers en de afdeling Verkoop Binnendienst. Je rapporteert in deze functie aan de Sales Manager.

Binnen HDW heerst een informele en transparante bedrijfscultuur. Wij verwachten van iedere medewerker en daarom ook van jou een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en een proactieve hands-on instelling.

Lees verder »

Monteur PDI (Pre Delivery Inspection)

Als onmisbare Monteur Pre Delivery Inspection verricht je controle, inspectie en korte functionele testen uit aan hoogwerkers en verreikers. Dit doe je niet zomaar, maar in de moderne en van vele gemakken voorziene werkplaats.

De machines waaraan je werkt zijn elektrisch of diesel aangedreven, waarbij je te maken krijgt met zowel hydraulische, elektronische, mechanische en motorische aspecten. Daarnaast voer je keuringen uit en indien nodig verricht je kleine reparaties uit.

In de werkplaats werk je zowel individueel als samen met een team fantastische monteurs. Zij omschrijven het werk als: veelzijdig, voldoening gevend en elke dag anders.
Ben je nog niet helemaal op de hoogte van het werken met hoogwerkers en verreikers? Geen probleem, wij zullen je kennis en kunde bijschaven met praktische workshops en trainingen. HDW staat achter je!

Nog even belangrijk om te weten: veiligheid staat bij HDW hoog in het vaandel evenals goede koffie!

Lees verder »

Service Monteur Binnendienst

Als Service Monteur Binnendienst monteur ben jij de aangewezen persoon om storingen op te lossen en grote reparaties aan hoogwerkers en verreikers uit te voeren. In deze diverse functie, stel je diagnose, maak je een plan van aanpak welke je overleg met de meewerkend voorman en voer je de reparatie, alleen of samen met een direct collega, uit.

Daarnaast vul je een fantastisch team met monteurs aan. Ook staan veiligheid en kwaliteit bij HDW hoog in het vaandel. Je gaat deel uitmaken van een dynamische organisatie waar groei aan de orde is!

Lees verder »

Logistiek medewerker

Als Terreinmedewerker ben je primair verantwoordelijk voor het veilig lossen en laden van onze machines. Dit doe je door met de machine de vrachtwagen en/of container in of uit te rijden, de kleinere machines laad of los je met een heftruck.
Je zorgt dat de bijbehorende papieren en inspecties worden afgewikkeld. De papieren verstrek je daarna aan de transportcoördinator. Bij het laden en lossen doe je een visuele inspectie van de machine, eventuele opvallende zaken geef je door via de app aan onze collega’s van de werkplaatsen en kantoor. Een geloste machine zet je netjes weg op ons terrein, waar vele machines staan.
Naast deze werkzaamheden zorg je ook dat het terrein netjes en goed begaanbaar is. Tevens begeleid je de chauffeurs op ons terrein zodat hun route ook veilig is.
Veilig werken, veiligheid voor jezelf en je collega’s staat hoog in het vaandel bij HDW en is zeker op ons buitenterrein zeer van belang.

Lees verder »

Service Monteur Buitendienst

Als Service monteur buitendienst werk je vanuit huis en is jouw werkplek nooit hetzelfde. Je zal het team gaan versterken en hebt een veelzijdig pakket van machines en werkzaamheden. Bij klanten op locatie of in onze eigen werkplaats werk je grotendeels zelfstandig en verricht je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan machines. Je stelt zelfstandig diagnose en je adviseert klanten over servicewerkzaamheden of het juiste gebruik van de machines.
Bij onze klanten ben je het visitekaartje van HDW en staat kwaliteit voorop.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top