Hollandia Services BV

Over ons

Infrastructuur in betrouwbare conditie!

Hollandia Services is een gerenommeerde partij in de markt op het gebied van onderhoud aan infrastructurele werken zoals beweegbare bruggen, keringen en sluizen. Bij het beheer en onderhoud van grote beweegbare staalconstructies is het essentieel dat we de situatie altijd vóór zijn. Zorgvuldig beheer voorkomt dat constructies uiteindelijk voor langere tijd buiten gebruik zijn vanwege reparaties. Met onze innovatieve aanpak verzekeren wij continuïteit en verlengen we de levensduur van infrastructurele werken. Samen met de klant ontwikkelen we een duurzame en kostenefficiënte onderhoudsstrategie, waarbij we verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het gehele project: van engineering tot uitvoering. Doordat we ons door de jaren heen gespecialiseerd hebben in de meest complexe technologie van beweegbare (water)werken, beschikken we over specialistische kennis en ruime ervaring op het gebied van mechanische, elektrische en hydraulische aandrijftechnieken. Zo ontstaat voor onze opdrachtgevers één verantwoordelijke partij.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Logo_Services_vierkant-5

Constructeur

Als constructeur ben je, vanuit je vakkundige inzicht en innoverend vermogen, een waardevolle collega binnen het team. Je hebt ambitie en je deelt graag jouw kennis met collega’s. Naast jouw ruime ervaring als constructeur WTB/Staal kun je uiteraard makkelijk samenwerken met disciplines in Civiel of E&I. Je werkt graag in teamverband om bijvoorbeeld ontwerpen te bespreken. Je bent een adviseur in complexe ontwerpopdrachten. Ondanks jouw huidige kennis, blijf je eager om door te ontwikkelen op jouw vakgebied.

Lees verder »
Logo_Services_vierkant-3

Project Engineer bruggen en sluizen

De Project Engineer (PE) is allereerst verantwoordelijk voor een goed en veilig ontwerp, dat voldoet aan de wensen van de Opdrachtgever. Binnen een project heeft de PE de verantwoordelijkheid voor het ontwerp en/of de detaillering. Vanuit die verantwoordelijkheid is de PE ook betrokken bij productie en montage van de constructies. De PE is zelf verantwoordelijk voor het bijeen brengen van de juiste uitgangspunten en voor tijdige levering van het gevraagde binnen het beschikbare budget.

De werkzaamheden worden uitgevoerd ter ondersteuning van de afdelingen alsmede als teamlid van het uitvoerend projectteam voor de realisatie van projecten.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top