Hollandia Services BV

Hollandia Services BV

Over ons

Infrastructuur in betrouwbare conditie!

Hollandia Services is een gerenommeerde partij in de markt op het gebied van onderhoud aan infrastructurele werken zoals beweegbare bruggen, keringen en sluizen. Bij het beheer en onderhoud van grote beweegbare staalconstructies is het essentieel dat we de situatie altijd vóór zijn. Zorgvuldig beheer voorkomt dat constructies uiteindelijk voor langere tijd buiten gebruik zijn vanwege reparaties. Met onze innovatieve aanpak verzekeren wij continuïteit en verlengen we de levensduur van infrastructurele werken. Samen met de klant ontwikkelen we een duurzame en kostenefficiënte onderhoudsstrategie, waarbij we verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het gehele project: van engineering tot uitvoering. Doordat we ons door de jaren heen gespecialiseerd hebben in de meest complexe technologie van beweegbare (water)werken, beschikken we over specialistische kennis en ruime ervaring op het gebied van mechanische, elektrische en hydraulische aandrijftechnieken. Zo ontstaat voor onze opdrachtgevers één verantwoordelijke partij.

Producten

Nieuws

Vacatures

Uitvoerder werktuigbouwkunde

Meewerken aan de grootste staalbouw projecten binnen de civiele wereld? Wij zoeken iemand die ervoor zorgt dat onze bruggen, sluizen en keringen in topconditie blijven. Wil jij hier onderdeel van uitmaken als uitvoerder?

View Jobs Ads »

Werkvoorbereider Civiel, locatie Sint Nicolaasga

Jij bent de spin in het web van een project. Je bent de verbinder tussen ‘binnen’ en ‘buiten’. In deze functie ben je betrokken van het begin tot het einde bij een project. Dankzij jou loopt het project op rolletjes en zijn onze buitendienst collega’s voorzien van de juiste materialen en informatie om het project tot een succes te brengen.

View Jobs Ads »

Service engineer elektrotechniek

Meewerken aan de grootste projecten binnen de civiele wereld? Wij zoeken iemand die er voor zorgt dat de elektrotechnische installaties en besturingen van onze bruggen, sluizen en keringen in top conditie blijven. Wil jij hier aan meewerken als service engineer?

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top