HR Groep

Over ons

HR Groep draagt bij aan de verkeersveiligheid, geeft richting en duidelijkheid, en helpt bij het verfraaien van de openbare ruimte. Wij produceren en leveren digitale, duurzame en sociale producten en diensten voor verkeersveiligheid, bewegwijzering en straatbeeld. U kunt bij HR Groep terecht voor een totaaloplossing: van verkeersbord tot fietsenstalling, van verkeerskundig advies tot ontwerp en plaatsing.

Een groot gedeelte van wat er in de buitenruimte te zien is – van het Amsterdammertje tot de bekende Schoolzone producten – wordt door HR Groep vakkundig geproduceerd en geplaatst. Maar HR Groep is méér dan de levering van producten; wij helpen u een veilige en prettige leefomgeving te creëren, die efficiënt beheerd kan worden. We laten onze kernactiviteiten van het produceren niet los, maar beschouwen dit als kernonderdeel van onze overkoepelende hoofdactiviteit:

Totaaloplosser
HR Groep biedt totaaloplossingen aan binnen de divisies ‘Verkeersveiligheid’, ‘Bewegwijzering’, ‘Straatbeeld’ en ‘Dienstverlening’, met uitgebreide kennis en expertise gerelateerd aan zowel markt-, product- als werkwijze, en werkt toe aan duurzame, digitale en sociale innovaties.

De Slimme Buitenruimte
Met ‘De Slimme Buitenruimte’ gaat een nieuwe wereld open: HR Groep gelooft in het vormgeven aan digitale, duurzame en sociale toepassingen om een veilige en comfortabele buitenruimte te creëren, door objecten direct zichtbaar, slim en interactief te maken in de openbare ruimte.

Gemarkeerd product

Zitelementen

Hoe kan een simpele trottoirpaal veranderen in een ontmoetingsplaats in de openbare ruimte? Maak kennis met de Schommel, de Schuifstoel en de Wipwap. Sociale toepassingen De Schommel, de Schuifstoel en de Wipwap zijn meer dan alleen stoelen voor voorbijgangers: het zijn sociale toepassingen die positieve ontmoetingen en interactie tussen mensen in de openbare ruimte stimuleren. Zij maken de openbare ruimte aantrekkelijker en vergroten zo ook de leefbaarheid van een stad. De felgele zitelementen zijn ontworpen door de Peruaanse-Italiaanse architect Beatriz Peró Giannini. Eenvoudig in gebruik De zitelementen vallen op door hun kleur. De aantrekkingskracht zit in de eenvoud en het intuïtieve gebruik van de elementen. De toepassingen kunnen door één persoon gebruikt worden, maar functioneren vele malen beter wanneer zij door twee personen tegelijkertijd worden gebruikt. Juist dan creëer je balans, samenwerking en plezier. De zitelementen kunnen worden toegevoegd aan de traditionele MA66-trottoirpaal, oftewel het bekende Amsterdammertje. Ook het Amsterdammertje wordt door HR Groep geproduceerd. De Schommel Dit element wordt geplaatst op één Amsterdammertje en schommelt heen en weer. Ook kan de schommel om het paaltje draaien. De Schuifstoel Dit element wordt geplaatst op één Amsterdammertje. Aan elk uiteinde kan een persoon plaatsnemen. Vervolgens kan men heen en weer schuiven. De Wipwap Dit element dient bevestigd te worden tussen twee Amsterdammertjes. Het element schommelt heen en weer. Gebruikers kunnen bij dit element met hun ruggen tegen elkaar aan zitten.

Lees verder »

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top