IPCO B.V.

IPCO B.V.

Over ons

Als innovatieve producent en leverancier bieden we o.a. oplossingen om aan gasleidingen zonder uitstroom te werken. Hiervoor heeft IPCO het IPCOSAFE programma, een rijk assortiment met veilige, handzame, praktische oplossingen om de voorkomende werkzaamheden te kunnen uitvoeren geheel conform de regels vanuit de VIAG en de VWI’s.

Daarnaast leveren we tal van producten voor het stuik- en mof lassen van PE buis, DOYMA doorvoer afdichtingen, kabel-, leiding- en lekdetectie, camera inspectie in onder druk staande gasleidingen, hot tap / aanboorapparatuur, corrosiebescherming zowel actief alsook passief, markeringsproducten, MF Insulators en Afsluitmanchetten, Foam-, Pipe-, Cup- en Bidirectionele Pigs, etc.

Neem contact met ons op via info@ipco.nl voor meer informatie

Gemarkeerd product

PUTDEKSEL LIFTER

PUTDEKSEL LIFTER In iedere straat zijn ze aanwezig, maar het liften is pas eenvoudig met onze putdeksel lifters. De oplossingen binnen dit programma zijn divers, maar voorop staat uw gezondheid. Voor ieder soort deksel is er een lifter, die het openen veilig, eenvoudig en snel mogelijk maakt. Neem contact met ons op via info@ipco.nl

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top