Jansma Drachten BV

Over ons

Jansma Drachten is een aannemer uit Noord-Nederland. In 2020 bestaan wij 100 jaar! Wij durven daarom wel te zeggen dat wij expert zijn op het gebied van infra, bouw, bodem en planontwikkeling.
Ons team kenmerkt zich door betrouwbare, betrokken en innovatieve deskundigen. Wij ontzorgen de klant: van advies, ontwerp, materieel, realisatie en onderhoud tot complete omgevingscommunicatie en intelligente projectoplossingen.
Enkele toonaangevende projecten waarop wij trots zijn dat wij er aan hebben gewerkt!
-Dijkverbetering Ameland
-Nieuwbouw gemaal Vijfhuizen, gedoopt ‘De Heining’
-Ombouw zuidelijke ringweg Groningen, in aannemerscombinatie Herepoort
Wij werken voor (semi-) overheden maar ook voor zakelijke en particuliere partijen stropen wij de mouwen graag op.

Gemarkeerd product

Bodem en Bagger

In de zandwinput gelegen aan De Steven in Drachten wordt bagger en grond verwerkt. Dit terrein is zowel per as als per schip goed bereikbaar. Transport over de weg kunnen we bovendien verzorgen via onze bedrijfspartner Jatra.  De totale capaciteit voor baggerverwerking bedraagt circa 3.000.000 m3. Baggerspecie die voldoet aan kwaliteitsklasse AW, A en deels B alsmede grond die voldoet aan kwaliteitsklasse vrij toepasbaar, wonen en deels industrie komen in aanmerking voor verwerking. De acceptatie en verwerking van grond en bagger vindt plaats op basis van het Besluit Bodemkwaliteit en het gebiedsspecifiek beleid van Wetterskip Fryslân. Kwaliteitskeuring Voorafgaand aan de verwerking dient zowel de kwaliteit van de baggerspecie als van de grond vastgesteld te zijn. De kwaliteit van de bagger wordt bepaald conform de BRL 2000 protocol 2002, en de NEN 5720. De kwaliteit van de grond bepalen we door middel van een partijkeuring BRL 1000 protocol 1001 conform het Besluit bodemkwaliteit. Wat kunnen we voor u doen? Onze milieuafdeling staat klaar voor integrale projecten binnen de infra en bouw, maar ook voor losstaande opdrachten.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

we_are_hiring_nov_2019-milieuwkundig-veldwerker-monsternemer

Milieukundig veldwerker/monsternemer – per direct

Jansma Drachten B.V. is al bijna 100 jaar een expert in infra, bouw, bodem en planontwikkeling. Wij voeren projecten uit in Noord-Nederland, het bouwen van tunnels, bruggen en sluizen en het aanleggen van wegen behoort tot onze kerntaken. Vanuit verschillende werklocaties ontzorgen onze medewerkers de klant: van advies, ontwerp, materieel, realisatie en onderhoud tot complete omgevingscommunicatie en intelligente projectoplossingen. Ons team houdt van persoonlijk contact en korte lijnen. We werken daarom met open deuren voor het beste resultaat. Op korte termijn zijn wij op zoek naar een milieukundig veldwerker/monsternemer.

Lees verder »
we_are_hiring_nov_2019-vakman-GWW-1

vakman GWW – per direct

Jansma Drachten B.V. is al bijna 100 jaar een expert in infra, bouw, bodem en planontwikkeling. Wij voeren projecten uit in Noord-Nederland, het bouwen van tunnels, bruggen en sluizen en het aanleggen van wegen behoort tot onze kerntaken. Vanuit verschillende werklocaties ontzorgen onze medewerkers de klant: van advies, ontwerp, materieel, realisatie en onderhoud tot complete omgevingscommunicatie en intelligente projectoplossingen. Ons team houdt van persoonlijk contact en korte lijnen. We werken daarom met open deuren voor het beste resultaat. Op korte termijn zijn wij op zoek naar een vakman GWW.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top