Kijlstra Riolering, Kijlstra Bestrating & Kijlstra Betonmortel

Over ons

Kijlstra Riolering, Kijlstra Bestrating en Kijlstra Betonmortel, met name actief zijn in de (wegen)bouw en infrastructuur, verwelkomen u graag op stand 212.

Kijlstra Riolering:
Leverancier van complete rioleringssystemen van beton, zoals buizen, putten, duikers, uitstroombakken, stuwen en diverse specialiteiten. Het hoofdkantoor staat in Drachten, waar tevens de productielocatie is gevestigd en er is een verkoopkantoor in Vianen. De productielocatie in Drachten beschikt over een eigen kade voor de aanvoer van grondstoffen en er zijn op dit moment een drietal fabrieken in bedrijf.
Kijlstra Riolering wil Nederland nog leefbaarder en beter maken door een bijdrage te leveren aan de afvoer van afval- en regenwater en door het voorkomen van wateroverlast als gevolg van hevige regenbuien door klimaatveranderingen. Dit doen zij door geprefabriceerde betonproducten te ontwikkelen, deze te produceren en te verkopen voor de ‘infrastructuurmarkt’ (waterwerken, telecom, weg & riolering).
Door de klimaatveranderingen vervult het rioleringsstelsel een belangrijke rol. De eisen die worden gesteld aan de riolen worden steeds zwaarder. Het is noodzakelijk om te blijven innoveren in nieuwe producten. Zodoende presenteren zij sinds 2015 de BlueTube buis en zijn zij per 2016 gestart met het leveren van deze buizen. Een product dat zijn tijd vooruit is én volledig inspeelt op de behoeften van de markt.

De putten worden net als de buizen geproduceerd van Zelfverdichtend Beton met zogenaamd monoliet gestort stroomprofiel of handmatig stroomprofiel. Dit garandeert optimale maatvastheid en sterkte, gecombineerd met strakke afwerking. Het Modulaire systeem garandeert een snelle leveringsservice. Binnen de specialiteiten produceren wij veel maatwerk qua vorm en afmeting, waarbij transport de enige beperkende factor is. Ook hier garandeert de toepassing van Zelfverdichtend Beton een optimale kwaliteit en afwerking.

Kijlstra Riolering
Tussendiepen 28
9206 AD Drachten
T +31 (0)512 58 53 00

Vianen:
De Limiet 21A
4131 NR Vianen
T +31 (0)347 36 59 00
E info@kijlstra.eu
I www.kijlstra.eu

Kijlstra Betonmortel:
Kijlstra Betonmortel levert beton aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Of het project nu groot of klein is, onze vakmensen maken en brengen het graag voor u.
Kijlstra Betonmortel begrijpt de wensen van de klant en levert al meer dan 70 jaar een topproduct en -service. Ooit klein begonnen en inmiddels uitgegroeid tot de betrouwbare partner op de Nederlandse markt, met 6 centrales te: Drachten, Veendam, Emmen, Swifterbant, Amsterdam en Vianen.
Alle betonmortelcentrales opereren zelfstandig. Elke centrale heeft zijn eigen planning, bedrijfsleider en betontechnoloog. Hierdoor zijn de lijnen kort tussen klant en centrale én kan er snel geschakeld worden.

Kijlstra Betonmortel B.V.
Postbus 455
9200 AL Drachten
T 0512 570000
M 06-29587200
info@kijlstrabetonmortel.nl

Kijlstra bestrating:
Kijlstra Bestrating is onderdeel van de Vermeulen Groep en een toonaangevende producent op het gebied van betonnen bestratingsproducten:
– Sierbestratingsproducten voor de particulier
– Bestratingsproducten voor de GWW
– Dakbestratingsproducten

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben meer en meer de focus op duurzaam produceren en zien dat er steeds meer vraag is naar toepassing van betongranulaat als vervanger van de grove toeslagmaterialen. Een groot deel van ons assortiment kunnen wij inmiddels voorzien van betongranulaat, welke zijn oorsprong voor het merendeel kent vanuit onze eigen productie. Betreffende producten leveren wij onder Milieukeur.

Kijlstra Bestrating
Adriaan Tripweg 5
9641 KN Veendam
T: +31 (0) 598-696666
F: +31 (0) 598-696667
E: info@kijlstra-bestrating.nl
I: www.kijlstra-bestrating.nl

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top