Knipscheer Infrastructuur BV

Knipscheer Infrastructuur BV

Over ons

Knipscheer Infrastructuur is in 1980 opgericht in Dronten door Jan en Joke Knipscheer. Het is een bedrijf in de gww-sector en civiele betonbouw met al ruim 35 jaar het hoofdkantoor in Almere. Naast diverse nevenvestigingen in Flevoland hebben wij sinds 2018 ook nevenvestigingen in Wezep en Heerenveen.

Knipscheer Infrastructuur BV is een middelgroot bedrijf op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken en civiele betonbouw met een jaaromzet van circa 30 miljoen euro. Met circa 100 medewerkers voert Knipscheer in Flevoland en de omliggende Provincies civiel technische werken uit.
Naast de aanleg van rioleringen, straatwerk, asfaltconstructies en uitvoering van grondwerk en onderhoudswerk is het bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van gefigureerde en vloeistofdichte betonvloeren, realisatie van civiele betonconstructies en specifiek infrastructureel schoonmaakwerk (Knipscheer Infra-Clean). Ook wordt er in opdracht van ProRail rondom het spoor gewerkt in het gehele land (o.a. aanleg stations en geluidsschermen). Samen met dochterbedrijven Knipscheer Rail-Infra en Knipscheer Infra-Clean zijn er circa 130 medewerkers in dienst. Met de specialismen werken wij landelijk!

Naast de daadwerkelijke uitvoering van projecten zijn wij ook steeds vaker betrokken bij de voorbereiding van projecten. Het maken voor ontwerpen en berekeningen ten behoeven van civieltechnisch werk behoort inmiddels al jaren tot ons werk pakket. De uitvoering van UVA-GC / Design&Construct projecten behoort inmiddels tot onze reguliere werk pakket. Dit kan de bouw van een geluidsscherm zijn, de realisatie een brug of een andere betonconstructie, of de realisatie van rioleringen, grondwerken en terreininrichtingen. Wij hebben een ruim maar gespecialiseerd werkpakket en willen de klant zoveel mogelijk ontzorgen.

Gemarkeerd product

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top