Leica Geosystems – part of Hexagon

Leica Geosystems B.V.

Over ons

Leica Geosystems, onderdeel van Hexagon, brengt al meer dan 200 jaar revoluties teweeg in de wereld van (land)meten. Leica Geosystems is bekend van de landmeetapparatuur, maar levert tegenwoordig meetoplossing in de breedste zin van het woord.

Op de infrarelatiedagen kunt u onder andere kennis maken met onze Total Stations, GNSS-ontvangers, kabeldetectie, en onze 3D machinebesturing voor bouwmachines. Mis ook onze laatste innovaties niet zoals de nieuwe geavanceerde PA80 veiligheidsoplossing die botsingen op het bouwterrein voorkomt en nieuwste 3D-laserscanningoplossingen, zoals de BLK2FLY autonome vliegende laserscanner en de BLK ARC voor autonome robots, zoals de SPOT robothond.

Hexagon is wereldleider in digitale oplossingen en creëert Autonomous Connected Ecosystems (ACE). Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) heeft ongeveer 20.000 werknemers in 50 landen en een netto-omzet van ongeveer 3.8 miljard EUR.

Meer informatie op hexagon.com en volg ons @HexagonAB.

Gemarkeerd product

3D-Laserscanning oplossingen

Een must-have in de uitrusting van een landmeter Aanbieders van landmeetkundige diensten voegen steeds vaker 3D-laserscannen toe aan hun technische uitrusting om de fysieke wereld te reproduceren en deze om te zetten in een virtuele omgeving, waarbij gebruik wordt gemaakt van software om waardevolle en nuttige informatie te verzamelen. Van de Leica ScanStation P30/40 voor de hoogste nauwkeurigheid, de P50 voor het grootste bereik, de Leica RTC360 voor de hoogste productiviteit, tot de toegankelijke Leica BLK prodcuten, er is een laserscanoplossing beschikbaar voor de behoeften van elk landmeetkundig project. Leica Geosystems blijft innoveren en heeft onlangs de eerste autonome vliegende laserscanner BLK2FLY uitgebracht en tegelijkertijd een scanoplossing gelanceerd voor autonome robots, zoals de SPOT robothond. Oplossingen die meten eenvoudiger maken en de productiviteit verhogen. Zodra landmeters een digitale tweeling hebben vastgelegd met een uitstekende snelheid en de hoogste kwaliteit, hebben ze de mogelijkheid om te visualiseren, extraheren, analyseren, samenwerken en delen met software zoals Cyclone, TruView, Cyclone ENTERPRISE, en CloudWorx om het meeste uit hun hoogwaardige product te halen.

Lees verder »

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top