Leica Geosystems part of Hexagon

Over ons

Leica Geosystems – when it has to be right
Leica Geosystems, onderdeel van Hexagon, brengt al 200 jaar revoluties teweeg in de wereld van metingen en landmeten en creëert totaaloplossingen voor professionals in de hele wereld. Bekend om de toonaangevende producten en innovatieve oplossingen, vertrouwen professionals uit diverse segmenten, zoals de luchtvaart, defensie, bouw, fabricage en veiligheid en beveiliging, op Leica Geosystems voor al hun geografische meetbenodigdheden. Met precieze en nauwkeurige instrumenten, geavanceerde software en betrouwbare services biedt Leica Geosystems elke dag meerwaarde aan diegenen die de toekomst van onze wereld vormgeven.
Hexagon is een wereldleider in digitale oplossingen en creëert Autonomous Connected Ecosystems (ACE). Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) heeft ongeveer 20.000 werknemers in 50 landen en een netto-omzet van ongeveer 3,8 miljard EUR.

Meer informatie op hexagon.com en volg ons @HexagonAB.

Gemarkeerd product

Leica Geosystems Active Customer Care

De relatie die Leica Geosystems met haar klanten onderhoudt, kan in één woord worden samengevat: Partnerschap. We helpen graag om u succesvoller te laten werken met onze oplossingen. Als betrouwbare partner zorgen we voor: – Vlotte communicatie tussen u, uw medewerkers en onze experts, voor ondersteuning als dit nodig is en bij het vlot implementeren van nieuwe apparatuur in uw organisatie. – Om u en uw producten actueel te houden met trainingen en updates – Het inspelen op uw behoeften. Onze experts komen uit de markt en helpen u, uw werkzaamheden efficiënter uit te voeren. Onze Active Customer Care behelst één van de meest uitgebreide service- en supportnetwerken in de wereld. Het geeft ons de mogelijkheid dicht bij u te blijven, onze klant, terwijl we samen eraan werken om uw problemen op te lossen en zo nog betere productoplossingen voor de toekomst te ontwikkelen. Uw succes is immers ook ons succes.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top