Marelko Benelux BV

Over ons

Marelko is de oplossing als het aankomt op voertuig gebonden veiligheidsproducten en handhavingsmiddelen. Door de combinatie van ons adviserend vermogen en hoogwaardige producten zijn wij in staat u totaaloplossingen te bieden. Dat betekent dat onze producten altijd moeten functioneren en blijven functioneren, met het oog op veiligheid van uw mensen én op inzetbaarheid van uw materieel. Uw teams moeten dóór kunnen. Wij zijn hiervoor mede verantwoordelijk en nemen die taak bloedserieus. Daarom leveren we meer dan alleen goede producten, we zijn scherp op een keten van factoren.

Zodoende staan we garant voor:

01 De juiste oplossing op de juiste plaats
Bij Marelko vragen we steevast door, zodat we zeker weten dat u een oplossing krijgt waar u het beste mee geholpen bent. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we met u meedenken en u adviseren. Ook over nieuwe, efficiëntere oplossingen, want bij Marelko streven we continu naar vooruitgang.

02 Deskundige montage en installatie
Om dat te kunnen garanderen houden we onze eigen mensen up-to-date én delen we onze kennis met de serviceteams van carrosseriebouwers, bedrijfswageninrichters en installateurs waar we mee samenwerken. Met hen zorgen we er zo voor dat klanten op cruciale momenten niet voor verrassingen komen te staan.

03 Tijdkundig en vakkundig onderhoud
Van de juiste onderdelen op het juiste moment.

04 Zorgvuldig projectmanagement
Want op Marelko moet u blind kunnen vertrouwen. Niets laten we aan het toeval over.

05 Een snelle servicedienst
Onverhoopte problemen lossen we snel en adequaat op. Als het nodig is op locatie. En wel zo, dat het werk van uw mensen gewoon door kan gaan.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top